Sā recapitulām! In plinā pandemie…

Sā recapitulām! In plinā pandemie, contractele pe bani publici s-au dus la firmele rubedeniilor penelistilor de top. Toti banii, toate contractele! Ministrii lui Orban si-au creat, fiecare in parte, propriul sistem de tip caracatitā. Grindā de la Dezvoltare, Tātaru de la Sānātate, Câtzu de la Finante, etc, toti bāieti smecheri, cu multe neamuri

numite in posturi babane. Fārā niciun concurs, sfidând orice lege. S-au dizolvat directii intregi, au fost concediati mii de oameni din sistemul administratiei de stat, s-au fācut abuzuri infiorātoare. A urlat presa, opinia publicā, s-au prezentat probe incredibile, nici mācar nu le-a pāsat! Au continuat sā sfideze, sā fure, sā distrugā tot ce le-a stat in cale. In timpul acesta, membrii PSD, parlamentari, primari, consileri alesi in judete, sunt vânati fārā milā in cauze absurde. Iar M. Ciolacu tace in mod conspirativ!

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on iunie 6, 2020, in socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: