Cetățeanul român, nu este vinovat pentru creșterea infectărilor

Uitați, dragi ”autorități” cum stă treaba cu arătatul cu degetul că eu, cetățeanul român, sunt vinovat pentru creșterea infectărilor:
Eu respect din prima clipă toate măsurile, fără să crâcnesc și mai înjur în gând, din când în când, atunci când mi se par excesive sau nelegale/neconstituționale. Și ca mine, marea majoritate a populației.
Cum adică noi ne infectăm din vina noastră? Păi, băbăiatule, dacă noi, vinovați, nevinovați, ne merităm soarta și curgerea implacabilă a destinului covido-crescând, ce mai căutați voi acolo?

De ce vă mai alegem, învestim prin funcții, dacă noi suntem oricum vinovați? Păi nu sunteți voi vinovați că regulile nu se respectă? Eu și cetățenii români trebuie să verificăm dacă se respectă? Păi de ce? Și voi ce faceți?
Și testarea de ce se face selectiv? Domnul Prim, de exemplu, a plătit testele de Covid? Că zicea că nu are simptome… și nici nu avea cum, deoarece a fost negativ. Cetățenii României, contacți direcți ai unui pozitiv, pentru a se testa trebuie să scoată din buzunar aproximativ 80-100 de euro dacă nu au simptome. Dânsul o fi plătit cele două teste, sau egalitatea în fața legii și a pandemiei e mai ”inegală” pentru unii?
Eu știu răspunsul, dar întreb pentru un prieten

Posted on octombrie 10, 2020, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: