Infrastructură pietonală și rutieră din Constanta, in proces de reabilitare

Infrastructură pietonală și rutieră în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș
Echipele administratorului drumului public continuă, în această săptămână, recondiționarea aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Lucrări de asfaltare a zonei pietonale au loc pe strada Ion Roată, pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății și pe strada Hatman Luca Arbore, în zona pieței agroalimentare din KM 4-5.

Conform graficului de lucru, se modernizează carosabilul pe strada Lanului, tronsonul delimitat de străzile Hatman Luca Arbore și Fântânele și pe strada Intrarea Bogdan Vasile.
Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța și în Mamaia Nord. În paralel, pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B și pe strada Industriei Mici, în zona blocului L30B, spațiul urban este reconfigurat, fiind extinsă suprafața destinată parcării autovehiculelor.
Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii din oraș. De asemenea, echipele municipalității montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și recondiționează echipamentele de semaforizare.

Posted on noiembrie 19, 2020, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: