Cuiere și pantofare – ce ai nevoie în casa ta și ce alegi de la Unic Spot

În aproape orice hol, din orice casă, regăsești elemente de mobilier comune, de genul pantofarelor și a cuierelor. Acestea sunt utile, dar trebuie și să se încadreze estetic în designul de interior. Dacă ai interes în a face astfel de achiziții, trebuie să știi că la Unic Spot vei regăsi variante accesibile.

https://prog.e-advertising.co/resurse/panel/files/deviz/unicspot-borceablog.jpg

                                   Cuierul ales sau cum îți întâmpini oaspeții la tine acasă

Se spune că prima impresie contează. Ei bine, primul impact pe care îl creezi este cel al holului, fiind, din rațiuni practice, prima încăpere în care oricine intră. Deși la început nu pare să fie un produs greu de ales, de fapt gama de cuiere este complexă și alegerea trebuie să fie supusă unor detalii minuțioase.

Dimensiuni, culoare, design, compartimentare și materialul din care este realizat un cuier sunt detalii pe care le vei avea în vedere. Însă și costul, căci nu îți dorești să cheltui o mică avere pe el. Descoperă la Unic Spot variante diverse ce au și prețuri accesibile.
Dacă spațiul nu îți permite să încadrezi un cuier clasic, de tip dulap, poți recurge la soluția compactă și anume un cuier de tip stander. Pe acesta îl poți pune și într-un colț de cameră și ai spațiul dedicat hainelor. Eventual alegi un pantofar separat.

                                                      Este pantofarul absolut necesar?

Dacă nu îți place înșiruirea de pantofi peste tot în hol, atunci da, ai nevoie de pantofare Unic Spot. Un loc special pentru pantofi este mai întâi de toate o lecție despre organizarea spațiului. Și de această dată vorbim de variante prietenoase ca dimensiune, dar și ca aspect și preț. Dacă soluția aceasta este provizorie în amenajarea holului tău, atunci preferă pe cel textil, înalt, ce exploatează spațiul pe înălțime. Ai astfel de opțiuni la unicspot.ro.

Recomandare:

  • Preferă pe cele  în nuanțe deschise. De obicei holurile sunt mici sau înguste și poate chiar slab luminate, mulți consideră că este doar un pasaj de trecere și astfel poate părea deranjant vizual și prea încărcat locul când adaugi un cuier și/sau pantofar închis la culoare.
  • Preferă pe cele cu accent pe lemn și metal, pentru că sunt stiluri atemporale. În funcție de model poți duce totul înspre un stil vintage, dar destul de versatil încât să se potrivească în aproape orice decor.

 

Descoperă gama de cuiere și pantofare la Unic Spot și alege ce ți se potrivește.
Contact: comenzi@unicspot.com

Posted on februarie 26, 2021, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: