Planul National de Redresare si Rezilienta- nu e pentru Romania?

Planul National de Redresare si Rezilienta era acea mare speranta de circa 30 de miliarde de euro vanduta de guvernanti supusilor in plina criza economica si de sanatate publica. Au tot vorbit cu fala despre asta incat foarte multi naivi au crezut ca avem deja in debara colacul de salvare. Era ORBAN premier cand prima varianta a PNRR ne-a fost trimisa inapoi cu gratie de catre CE!
Acum este CITU la Palatul Victoria si domnul GHINEA de la USR-PLUS ministrul Fondurilor Europene si tot acum CE da de pamant cu niste componente din noul PNRR!

Trec peste amanunte din lipsa de spatiu si din convingerea ca daca detaliez prea mult risc sa plictisesc auditoriul si ma intreb ce a fost in mintea celor care l-au propus ministru pe acest individ care in vremea guverului CIOLOS a atras fonduri europene spre ZERO? Cum sa ai asteptari mari de la un astfel de personaj? Cand indivizi de acest tip revin in functii cheie ale statului dupa o regula parca dinainte stabilita( a se vedea si manevra cu Vlad Voiculescu la SANATATE!) nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva aici nu mai este vorba despre INCOMPETENTA ci despre un PROIECT , o intentie, o dorinta ca Romania sa nu cumva sa reuseasca sa cheltuie miliardele puse la dispozitie de UE? Caci o TARA care nu-ti cheltuie banii dar iti pune la dispozitie aproape gratis toate resursele, se cheama MANA CEREASCA, nu? Nu am INCA toate datele sa trag acum concluzii ferme, daca este vorba doar despre INCOMPETENTA sau PROIECT! Voi ce credeti?

Posted on aprilie 24, 2021, in socio-politic. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: