Sunt marea familie Dinamo!

Imaginile de mai jos nu lasă loc de discuții, nici meciul cu Voluntari; jucătorii, suporterii și Dinamo suntem, din nou, un ÎNTREG!
Sunt marea familie Dinamo!
În pauza competițională am reglat ce nu a mers între DDB și băieți, iar asta s-a văzut pe teren și în afara lui, după meci.

Știm ce îi doare și ce a rămas de rezolvat, de aceea ne zbatem să găsim soluții care să-i mulțumească, trebuie să găsim o cale neapărat! DDB nu își va abandona niciodată jucătorii, cum nici ei nu au abandonat Dinamo, aseară ne-au oferit o probă de caracter și ne-au făcut mândri! Ăștia suntem noi, suporteri și jucători, deopotrivă! Victime ale unor iresponsabili, de care trebuie să scăpam.
Să continuăm să ne facem partea noastră, câinilor!
ȘI IATĂ CINE MAI SUNTEM
Vă rugăm să priviți clasamentul! O să observați că în ciuda problemelor infernale pe care le avem, după prima etapă Dinamo este pe podium. Mai mult, Dinamo aseară a jucat FOTBAL! Câți au crezut!? DOAR EI ȘI NOI, ATÂT! FAMILIA DINAMO.
Nici nu știm când PCH a strigat mai tare pentru băieți, când au marcat sau după primirea golurilor!? Tot stadionul am fost cu ei, din primul până în ultimul minut!
Uitați-vă apoi în subsolul clasamentului, unde veți găsi echipe întreținute de primării cu bani grei și totuși cu zero puncte!
Echipa susținută exclusiv de suporterii ei ocupă astăzi primele pagini! Nu cele cu patroni milionari, nici cele racordate la stat!
ĂȘTIA SUNTEM!
ȘI ACESTA ESTE DINAMO AL NOSTRU!
Mergem ÎMPREUNĂ mai departe, cu capul sus!
Ne grăbim cu bucuria după doar o etapă!? NU, DELOC! Trăim clipa! Pentru Dinamo nu contează decât prezentul, viitorul depinde doar de cât de mult decidem să ne implicăm fiecare.
HAIDEȚI SĂ REFACEM DINAMO DIN TEMELII, CÂINILOR!
Share să ajungă la câți mai mulți dintre ai noștri!
Print screen cu biletele achiziționate, pentru a-i încuraja și pe alții!
Vom găsi până la urmă și investitor!

Posted on iulie 20, 2021, in sport. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: