Aventura „Constanța Coffee Break”, mereu surprinzătoare.

Aventura „Constanța Coffee Break”, mereu surprinzătoare. După ce am cântat, am dansat și am făcut mișcare împreună, weekendul acesta descoperim noi valențe: sport, tehnologie și demonstrații despre transportul în siguranță al copiilor.
Mâine, de la ora 10:00, sunteți invitați la „Crosul României pe ghete Kangoo Jumps”, un proiect național Kangoo Jumps România, care se va desfășura pe o porțiune de maxim 3 km. La final, va avea loc un antrenament distractiv care încorporează exerciții interactive și muzică.
Tot mâine, de la ora 16:00, pe bulevardul Tomis va ajunge „Logiscool – Școala Internațională de Programare și Robotică pentru Copii și Adolescenți”. Cei mici au ocazia să descopere fascinanta lume MyLogiscool, să afle mai multe despre cum sunt create jocurile lor preferate și, cel mai important, să creeze primul lor joc sau să programeze un robot.
Duminică, de la ora 11:00, Caravana Națională Siguranța Auto Copii ne oferă demonstrații practice privind transportul micilor pasageri. Pentru parintii care vor sa vada ce efecte are asupra unui corp neasigurat un impact frontal la o viteză de doar 13 km/h vor fi organizate simulări care au rolul de crește gradul de conștientizare cu privire la importanța transportării copiilor în scaune auto.
Cei care doresc se pot înscrie la teste de traseu pietonal parcurs în condiții de percepție vizuală deformată, care simulează consumul de alcool, droguri sau oboseală.
De asemenea, părinții beneficiază de consultanță gratuită cu privire la criteriile de alegere a unui scaun auto pentru copii și pot testa scaunele potrivite în funcție de vârsta, greutatea, înălțimea copilului precum și în funcție de marca, modelul și anul de fabricație a mașinii pe care o conduc.

 

Posted on septembrie 11, 2021, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: