Precisa.ro – partenerul laboratoarelor din Romania

  In fiecare laborator, indiferent in ce scop este utilizat, este nevoie de aparatura specifica si diverse accesorii si consumabile. De-a lungul timpului tehnologia ne-a facut viata mai usoara, iar in cazul laboratoarelor s-a intamplat acelasi lucru. Mediile de lucru sunt mai sigure, mai eficiente si mai rapide, iar oamenii au acum disponibile diverse echipamente de protectie ca sa poata lucra in conditii lipsite de pericol.

 

Cei ce lucreaza intr-un laborator, fie ca este vorba de chimisti, oameni de stiinta, profesionisti medicali, specialisti care testeaza diverse produse sau materiale, stiu ca echiparea corespunzatoare a laboratorului va creste atat performanta, cat si precizia rezultatelor obtinute. De asemenea, echipamentele potrivite, pe langa regulile de protectie a muncii si echipament corespunzator, scad riscurile accidentelor. Spre exemplu, cand vine vorba de hote cu flux laminar pentru citostatice, acestea asigura un grad inalt de protectie personala cand se manipuleaza citostaticile sau in cazul contaminarii incrucisate.

Astfel de locuri au nevoie de un furnizor de nisa, cu astfel de echipamente specifice domeniului de activitate. Precisa este furnizorul in care puteti avea incredere si cu care veti avea o colaborare benefica.

Aparatura de laborator – alege ultimele tehnologii

Pe langa autoclave, ce sunt necesare in diverse domenii, un alt obiect extrem de utilizat este microscopul. Acesta permite oamenilor sa vada lucruri imposibile de observat cu ochiul liber, iar microscoapele de ultima generatie permit marirea lucrurilor de mii de ori. Persoanele pot vedea in interiorul celulelor, un lucru imposibil in trecut. Fara microscoape, germenii si alte descoperiri importante ce au schimbat viata noastra nu ar fi fost posibile. Este folosit atat in medicina si cercetare, cat si in analiza unor procese industriale, in scoli sau in criminalistica. In medicina microscopul este utilizat pentru cercetari la nivel celular si de imagistica.

Microscoapele se impart in multe categorii, datorita domeniului vast in care pot fi utilizate. La Precisa poti gasi microscoape biologice, industriale, digitale, inversate, de camp intunecat, cu contrast de faza, cu fluorescenta si cu polarizare. La fiecare microscop in parte de pe precisa.ro regasesti toate specificatiile.

Sticlaria de laborator

Alte obiecte indispensabile in orice tip de laborator sunt sticlariile. Acestea ajuta la masurarea diverselor lichide, la amestecare pentru a produce diverse reactii sau pentru a produce solutii, la transportarea diverselor lichide, la instalatii de distilare, precipitari, extractii, fierbere, pentru a observa ceva sub microscop si multe altele.

Precisa te asteapta cu numeroase astfel de produse. De asemenea, aici ai peste 2000 de produse necesare in laboratoare din care poti alege. Descopera catalogul online pe precisa.ro, unde calitatea primeaza. Acestia furnizeaza aparaturi de la unele dintre cele mai cunoscute branduri din acest domeniu, avand toate certificarile in conformitate cu legislatia in vigoare si cu normele internationale.

Contact:

office@precisa.ro

 

Posted on noiembrie 17, 2021, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: