Dar de Crăciun pentru bunicii tăi

Dar de Crăciun pentru bunicii tăi
Crăciunul este sărbătoarea generozității, a bucuriei, a iubirii și a speranței. În această perioadă, simțim mai intens dragostea pentru aproapele nostru și vrem să aducem pe chipurile tuturor zâmbete și lacrimi de bucurie.
Copiii de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și cercetașii de la „Dacia Pontica” s-au transformat în spirdușii moșului și pregătesc cadouri pentru bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice.Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior
Singurătatea este foarte dură, iar lipsa de comunicare și problemele de sănătate ale bătrânilor îi fac și mai vulnerabili. Mulți dintre ei își petrec timpul așteptându-și copiii sau nepoții, care însă, din diferite motive, nu mai vin. Și pentru că nimeni nu trebuie să se simtă singur și trist de Crăciun, toți bătrânii de la cămin vor primi de la copiii inimoși daruri din suflet.
Din cei 181 de bunici din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanța, 10 vor primi daruri din partea cercetașilor și 171 vor primi de la copiii din cele 48 de clase ale Școlii Gimnaziale nr.30 „Gheorghe Țițeica”. Fiecare cadou va fi însoțit, în mod obligatoriu, de o felicitare cu câteva rânduri scrise din inimă pentru bunicul ce așteaptă un gând bun din partea unei familii.
Campania „Dar de Crăciun pentru bunicii tăi”, derulată de D.G.A.S. Constanța cu sprijinul Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și al Asociației „Dacia Pontica” din cadrul Organizației Cercetașii României, are drept scop implicarea și sensibilizarea comunității cu privire la importanța familiei și a dragostei fată de persoanele vârstnice, dar și importanța relației și a comunicării între copii, părinți și bunici.

 

Posted on noiembrie 25, 2021, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: