AQUA Carpatica ”UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”

Am fost alături de Ucraina încă din primele zile critice și am încercat prin toate eforturile noastre să răspundem numeroaselor solicitări venite de la vecinii noștri, cei care sunt victime și suportă consecințele unui război pe care nu și l-au dorit.
AQUA Carpatica se alătură campaniei umanitare desfășurate de Crucea Rosie Romana: ”UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”, iar în dimineața aceasta transportul nostru special pregătit cu apă și alte produse de maximă necesitate (medicamente, produse de igienă pentru bebeluși și copii și sim-uri telefonice) este deja pe drum împreună cu întreg convoiul de ajutoare umanitare care se îndreaptă către Cernăuți (Ucraina).

Solidaritatea ne aduce împreună cetățeni, instituții, asociații, ONG-uri, companii private, iar acest lucru ni se pare necesar. Salutăm toate aceste inițiative și să îi felicităm pe toți cei care au ales să se implice și să dea un nou sens cuvântului ”ÎMPREUNĂ” și sperăm din tot sufletul că violența si suferința să fie oprite cât de curând.
Alegem să fim alături de semenii noștri!
Mulțumim colegului nostru, șoferul camionului AQUA Carpatica, Gheorghe Parasca care a acceptat să ne sprijine cu transportul în zona de conflict.

Posted on martie 4, 2022, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: