Cât de utilă este o farfurie cu ventuză pentru perioada diversificării? Le găsiți la Little Prints


Perioada diversificării poate fi destul de complicată pentru părinți, în special dacă este vorba despre primul copil. Pentru fiecare etapă de creștere este nevoie de adaptare la noi activități și tabieturi, sunt schimbări majore în viața familiei. La fel este și în cazul diversificării. Părinții pot fi destul de grijulii și temători chiar având în vedere că urmează să hrănească bebelușul cu mâncare solidă.

Dacă te afli și tu în această situație probabil știi deja că ai nevoie de fel și fel de tacâmuri și boluri speciale astfel încât să oferi bebelușului tot confortul. Cu privire la alimentele pe care le introduci în alimentație și cum să le prepari te va informa medicul pediatru. Tu doar trebuie să ai pregătite lucrurile necesare. Probabil te va interesa în acest sens stocul de produse de la magazinul online Little Prints, cu pagina oficială littleprints.ro.

 

Farfurii speciale, de ajutor pentru părinți

 

Recomandat ar fi să alegi farfurii create special pentru bebeluși astfel încât să le oferi o siguranță în plus. În categoria specială cu produse pentru diversificare de la Little Prints vei descoperi fel și fel de boluri, farfurii și chiar suporturi protecție masă.

Vorbim aici în special despre motivul pentru care vei prefera o farfurie cu ventuza pentru copilul tău. Cu siguranță în etapa de diversificare te vei lovi de refuzul copilului de a accepta mâncarea, cel puțin anumite alimente. De asemenea este posibil ca cel mic din pură curiozitate să vrea să ridice bolul din care este hrănit și instinctul său ar fi de a-l arunca. Astfel vei avea în toată bucătăria piure de cartofi sau ce ai ales să îi oferi de mâncare.

Pentru a evita un astfel de moment și dacă nu vrei să fii nevoită să faci mereu curățenie generală după ce mănâncă bebelușul, vei alege o farfurie cu ventuză. Cele disponibile la Little Prints sunt realizate din materiale special și au aplicate ventuze care se prind bine de suprafața pe care sunt așezate astfel încât să nu le poată ridica copilul. Cu privire la boluri și astfel de seturi vezi si acest articol pentru mai multe informații.

 

De ce este recomandat să alegi și tacâmuri speciale?

 

Nici tacâmurile nu pot fi alese la întâmplare și nicicum nu este recomandat să îl hrănești pe copil cu tacâmuri din oțel inoxidabil, adică cele pe care le folosiți și voi. Asta pentru că este un material dur ce îi poate răni gingiile. Dintr-o astfel de cauză cel mic va putea refuza mâncarea solidă data viitoare și nu vei ști de ce. Asta pentru că va asocia durerea gingiilor creată de lingura cu care l-ai hrănit.

Din motive ca acesta recomandat ar fi să alegi de la littleprints.ro tacâmuri special create, din materiale netoxice care să ofere tot confortul necesar. Vei descoperi modele diverse, dintre cele mai interesante pe care le poți alege.

Accesează site-ul și comandă tot ce ai nevoie pentru copilul tău, astfel încât să faci perioada diversificării mult mai plăcută.

Contact:
+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro

Publicitate

Posted on septembrie 8, 2022, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: