CARGO invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil Music for Autism

Trupa CARGO invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil Music for Autism, vineri 19 mai 2023, ora 20.30 în Club Doors Constanța.
Trupa Cargo înseamnă Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape, Alin Achim – bass și David Cristian – chitară. Înfiinţată în 1985 în Timişoara, Cargo a creionat nenumărate piese care sunt cântate împreună cu publicul, au realizat nenumarate concerte şi evenimente speciale.

Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania „Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa și realizarea grădinii senzoriale din cadrul CȘEI „Albatros” Constanța.
MUSIC FOR AUTISM -10 ani de campanie, peste 65 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 6 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.
Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”
Publicitate

Posted on mai 2, 2023, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: