Masoara-L pe Creator, Imbratiseaza-L si nu-L lasa niciodata

Intrebare: Intotdeauna incercam sa intelegem ca totul vine de Sus, iar asta duce la intrebarea: pana la ce punct ai nevoie sa accepti conditiile care iti sunt date, si pana unde trebuie sa incerci sa te ridici deasupra acestora si sa aderi la grup indiferent de circumstante? Cu alte cuvinte, cand trebuie sa accepti conditiile pe care le ai, si cand trebuie sa te inalti deasupra lor in conexiunea cu grupul?

Raspuns: In primul rand, persoana ar trebui sa se lipeasca de Sursa tuturor acestor conditii. Cat despre faptul ca trebuie sau nu ca un efort sa fie exercitat, aceasta depinde de circumstante. Ce diferenta este? Lucrul important este ca sa fii alipit in mod constant, Sursei.

Indiferent daca-mi place sau nu, nu este important, oricum aceasta variaza,. Ma agat de El si strig: “Tu esti al meu!” si asta este. Si apoi ai nevoie sa te separi de tine indiferent de ceea ce simte egoismul tau la momentul respectiv, indiferent de ceea ce simti cand te adresezi Lui, asta este situatia, trebuie sa mergi pe calea credintei dincolo de motiv. Dar lucrul cel mai important este sa Il masori si sa nu Il lasi sa plece.

Deseori ne sunt date circumstante in care, chiar daca nu dorim, tot ni se cere sa le acceptam cu ratiunea noastra. Cum actionam in astfel de cazuri?

Daca prietenii mei sau o anumita conditie in viata imi spun ca tot ceea ce se intampla acum vine de la Creator, atunci, indiferent de cat de neplacut ar fi pentru mine, din moment ce sunt incapabil sa fiu de acord cu asta chiar acum pentru ca ma framanta, cu toate acestea am nevoie sa Il accept ca sursa a tot ceea ce se intampla. Mai mult, ca pe o sursa buna si corecta, una care imi e necesara astfel incat sa pot munci cu ea si sa ma aduca intr-un stadiu in care tot timpul, indiferent pana in ce punct, eu sa raman cu El

Percep asta ca pe un obstacol? – Da.

Este acest obstacol in beneficiul meu? – Da.

Este placut sau neplacut? – Neplacut.

Totusi, trebuie sa ajung treptat intr-un stadiu in care aceste obstacole vor disparea. Aceasta necesita multa rabdare si multa munca.

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on august 19, 2013, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: