Lumi Paralele…

Anii,au zburat cu timpul,viata este intr-o continua schimbare,framantarile sunt tot mai accentuate,omul in schimb,nu vrea sa se destepte la realitatea-reala,ci se lasa amagit de fel de fel de povesti,cantate sau povestite de aceia care au mancat sau mananca din banii contribualilor sau a prostimii!

Peace and Love, sloganul celor care maninca painea saracilor!

Cea mai mare curiozitate a acestui mileniu, este tocmai acest Slogan, ne arata cat de limitata este gandirea omului,acum,cand ar trebui sa fie cu mult mai deschisa si irigata,deoarece traim in mileniul tuturor posibilitatilor,stiinta a ajuns pe culmile cele mai inalte,dar gandirea majoritatii devine tot mai inferioara de parca cineva s-ar juca cu mintile lor!Bineinteles,si la acest subiect,marea majoritate sustine sus si apasat;eu nu fac parte din aceasta categorie de limitati**.

**Lumi-Paralele**…Trecut si Viitor, nimic mai simplu! Puntea de legatura dintre cele doua,este Prezentul care mai poate fi numit si Realitatea-Zilnica!
__Acu,hai sa privim lucrurile exact asa cum sunt,sau mai bine zis,asa cum s-au petrecut!Fiecare individ sanatos la minte,isi cunoaste trecutul mai bine de cat oricine,ca mai uita cate ceva,asta e o alta problema,dar,esentialul,si-l aminteste fiecare!Ase ca,daca te vei intoarce in timp,sa ”retraiesti”clipele din urma cu 24 de ani. Prezentul de azi,va fi,Viitorul necunoscut din acele timpuri!Corect?
~~Nu stiu zau cati dintre oameni,au devenit ceea ce si-au propus sa devina,aci se includ si copiii,plus nepotii!Despre societate,nici nu mai vorbesc!Dar sa nu uitam,ca si noi facem parte din aceasta societate!

Eu, sunt un caz extrem,spun curiosii,ase ca,nu voi recapitula calatoria celor 24 de ani(1990-2014) ai mei,
chiar daca in alte scrieri,mi-am povestit in linii mari trecutul,iar acest lucru l-am facut dintr-un singur motiv prin care am dorit sa scot in evidenta,ca ”nu tot ce zboara se si maninca”,iar acest fapt,este bine cunoscut de foarte multa lume,dar numai teoretic,deoarece,cum bine stim,aceste cuvinte(nu tot ce zboara’),nu fac referire numai la zburatoare,ci este o zicala care vrea sa ne indrume pe cararile cele mai drepte,ale vietii!
Omul,constient de aceasta teorie(zicala),se lasa dus in eroare si ”gusta” din ceea ce stie ca nu este comestibil!Un copil,adolescent,chiar si un tanar/a,sunt de inteles,dar un adult,trecut chiar si de maturitate,care gusta dintr-o astfel de ”zburatoare”. Cu ce poate fi asemanat,comparat?????!!

Prezentul-este rezultatul a ceea ce am construit in cei 24 de ani!Peste alti 24 de ani,daca vor mai fi,vom fi exact ceea ce gandim azi si acum!
Divinitatea, sau Unicul Dumnezeu,cunoaste sfarsitul oricarui lucru inca de la inceputul lui!, deoarece EL a construit acest univers,cu toate cele…dintre toate vietatile existente,numai omului i-a acordat dreptul de a face diferenta intre Bine si Rau,iar prin acest fapt,l-a ridicat pe om la nivelul cel mai inalt si l-a pus stapan peste toate vietatile,dar totodata i-a impus niste reguli,zicand:
Sa n’adaugati nimic la cele ce va poruncesc eu,si sa nu scadeti nimic din ele;ci sa paziti poruncile Domnului, Dumnezeului vostru, asa cum vi le dau eu.(Deuteronom 4;2).
Luati seama dar,sa faceti asa cum v’a poruncit Domnul,Dumnezeul vostru;sa nu va abateti de la cele ce a poruncit EL nici la dreapta,nici la stanga.Sa urmati in totul calea pe care v’a poruncit Domnul Dumnezeul vostru,sa umblati,ca sa traiti si sa fiti fericiti,si sa aveti zile multe in tara pe care o veti lua in stapanire. (Deuteronom 5;32,33)>>
Toate aceste cuvinte, dau peste”CAP”, toata ideologia crestina(noul’testament) de la un cap la altul!!
Bineinteles,acest fapt poate fi descoperit numai prin studierea tuturor scrierilor,dar nici acest studiu nu ne este indeajuns,ci,elementul principal, trebuie sa fie: Cautarea Adevarului Absolut!Numai astfel poti ajunge la un rezultat satisfacator din toate punctele de vedere!

Reclame

Posted on noiembrie 10, 2013, in socio-politic. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: