O afacere cu incasari de 1 milion de euro pe an

Cu o investiție de 1.500 de dolari, un antreprenor din București a pus pe picioare, în urmă cu 15 ani, o afacere care îi aduce în prezent, încasări de 1 milion de euro pe an.

După câțiva ani de “ucenicie” în cooperativele meșteșugărești din București, Bogdan Popovici și-a deschis propria firmă, unde produce trofee, medalii, plăci gravate din metal, lemn sau sticlă, dar şi materiale promoţionale, pentru companii mari, precum Coca-Cola sau Tuborg.

Acum, la cei 36 de ani ai săi, compania lui Bogdan Popovici, la care lucrează 11 angajați, într-o hală de producție de 1.200 de metri pătrați, îi aduce încasări de 1 milioane de euro, pe an potrivit celor de la site-ulzf.ro.

Primele comenzi le-a primit din partea cazinourilor, pentru care a confecționat jetoane, dar şi cadouri personalizate. Banii astfel câștigați au fost reinvestiți.

“Afacerea este una complicată şi cred că nu suntem mai mult de zece companii în Bucureşti. Evoluţia pieţei depinde de bugetele de publicitate ale companiilor, iar acum piaţa este pe revenire, dar clienţii sunt foarte atenţi la modul în care îşi cheltuiesc bugetele”, după cum a afirmat Bogdan Popovici, citat de site-ul:zf.ro.

Posted on august 18, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: