13 septembrie- Ziua Pompierilor

Pe 13 septembrie s-a scris, în urmă cu 166 ani, o pagină de onoare și demnitate de către pompierii care au luptat în Dealul Spirii cu armata otomană.
De aceea, vreau să transmit, de Ziua pompierilor din România, tot respectul meu pentru devotamentul, curajul și profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi pompierii din aceasta tara. Faptele vorbesc de la sine, iar acest lucru se poate vedea în gradul de încredere pe care Inpsectoratul pentru Situații de Urgență îl are în rândul cetățenilor.
Din păcate, nu am putut onora invitația ISU , la activitățile organizate azi, 12 septembrie, în cinstea sărbătoririi a celei de-a 166-a aniversări a Zilei Pompierilor din România, însă vreau să îi felicit pe pompierii  și să le urez un călduros: ”La mulți ani!”

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on septembrie 12, 2014, in personale. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: