Florina Cercel

Florina Cercel mi-a umplut copilaria de bucurii. O iubeam din filmele cu ilegalitati, era tovarasa cea darza care ne insufla noua, pionierilor, curaj sa invingem orice obstacole ne apar in cale. Rodeam la Fratii Petreus (oasele subtiri aveau calciu, oasele groase aveau maduva buna pentru creier), in fata ecranului alb-negru al televizorului nostru Diamant L, pe care duminica la pranz, după Balanel si Miaunel, aparea trupul ei generos care anunta o lume mai buna. In secret, o asemanam cu Tovarasa: asa trebuie sa fi aratat si mama tarii noastre in tinerete, cand se lupta cu nemtii, umar la umar cu Tovarsaul.Intre timp eu am crescut si m-am acrit, numai Florina Cercel a ramas la fel.
Florina Cercel, oda conducatorului iubit, la Antena3: „Domnule Ponta, m-am simţit brusc bine când am dat mâna. Sunt senzitivă şi simt aura oamenilor. Ferice de mama care v-a născut!”
Am ajuns cu ceva vrem in urma la trista concluzie ca si „marii nostri actori ” se prostitueaza politic”, nu-i asa ? De ce n-a invitat mitomanul un actor din generatia tanara ? Nu, am pretentia vreunui raspuns! Realitatea este ca acesti” demiurgi” ai scenei noastre romanesti au micile sau marilor lor „invarteli” fiindu-le frica ca, un presedinte cu adevarat patriot, ar cere Parlamentului legi care sa puna in deplina legalitate „castigurile la negru” ale acestor mult prea imbuibati artisti ai neamului. Se plang de „proasta retribuire si recunoastere” a propriilor valori dar, odata ajunsi in lumea celor drepti, nu prididesc urmasii acestora in a-si imparti „bruma”de avere. Este plina aceasta tara de farisei, ti-e si scarba de atat nesimtire afisata cu atata ostentatie de neam prost.

Nu-si prezinta „optiunile” decat cei din acelasi aluat: spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun

 

Posted on octombrie 30, 2014, in socio-politic and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: