Pasari de colivie sau testoase

Asta-vara a scapat una din pasarile din colivia Carlei. A aterizat pe o creanga, intre frunze si alte populatii de vrabii libere. N-a facut decat sa se ciocneasca nauca de cateva ori de gratiile custii, pana a nimerit intr-un sfarsit, intrarea. Nu cred ca a vazut nimic in jur. S-a dus inapoi, langa cele cateva graunte pe care le primeste sigur la aceeasi ora, in fiecare zi.

Tot asta-vara, un pescar ne-a dat o broasca testoasa culeasa din balta. Am pus-o intr-un tarc mare de caramida, pe pamant, in gradina, langa apa si mancare la discretie. Asa proasta si inexpresiva cum parea, n-a facut decat sa se izbeasca de peretii improvizati, pana cand a gasit o cale sa iasa. Nu s-a bucurat nicicum de bunavointa noastra.

Am astazi senzatia – aici la cafeneaua din colt – ca trec pe langa noi…nu oameni. Ma uit suspicioasa ca sa pot ghici daca-s pasari de colivie sau testoase care se tarasc ambitios inapoi, spre putina libertate. Chiar daca una cu garantii mici.

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on noiembrie 18, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: