Johannis vrea Lingai din PNL

Acum vedem cam cum stau lucrurile cu presedintele si Partidul Meu. Avem de fapt „Partidul Meu” unul virtual, ca n-am vazut liberalii venind macar cu o idee, cu vreun amendament, in parlament la vreo lege, ceva constructiv. Singurul lucru palpabil, democratic desigur, este acel strigatul, ajuns urlet, ajuns racnet, ajuns muget si ajuns miorlait prin care se cere in cor, pe voci, dintre care una e isterica, Jos Ponta.

Lliberalii problemele mari,cum ca Iohannis vrea sa aiba un guvernul al lui, ca deh…nu poate implementa ordinele pe care zilnic le primeste, din lipsa de guvern de LINGAI.
Faptul ca avem un Presedinte Virtual, ar trebui sa le de-a idei liberalilor sa-si faca s-un guvern virtual. Ca o Românie care apartine, numai virtual, românilor, poate sa fi guvernata virtual.

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on iulie 23, 2015, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: