Face puscarie Ion Iliescu?

Face puscarie fostul presedinte Ion Iliescu? Aceasta era intrebarea zilei, in mass-media romaneasc? Cum stiti, Ion Iliescu a aflat ieri ca este inculpat in dosarul Mineriadei, redeschis dupa ce judecatorii CEDO au tras o concluzie transanta: ancheta inceputa in 2005 si urmata in 2007 de scoaterea de sub urmarire penala a lui Iliescu, acuzat de crima si tentativa de crima, a fost „lacunară şi deficitară” si marcată de „lungi perioade de inactivitate”.

Asa incat ieri a fost detonata bomba. Parchetul Inaltei Curti il acuza pe fostul presedinte ca a comis infracţiuni contra umanităţii, respectiv reprimarea violentă a manifestaţiei din Piaţa Univeristăţii, urmată de moartea a patru persoane şi rănirea altor trei.

Posted on octombrie 22, 2015, in socio-politic. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Doar fostul președinte Ion Îliescu este inculpat! P Roman și Basescu, fac parte din regimul, nou instalat, basisto – iohanist, ce a fost instalat , cu ajutorul a milioane de romani!!! ( naivi)!! Romani, care nu s-au saturat de regimul basist! !! Acum , avem la „dublu”!!! Sa ne saturam!!!! E f limpede!!! Văd ca Dragnea, s-a alăturat acestui regim!!!!! Este un fost PDL-IST, ce va ex termina partidul PSD! Nu a trecut mult, de cind, l-am văzut , la „bairamul”, lui Basescu!!!!!

  2. Ce treaba au minerii cu mortii de la lovitura de stat din 13 iunie 1990?! Acea tentativa de lovitura de stat trebuie cercetata. Chiar daca, principalii vinovati sunt dusi intr-o alta lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: