E momentul sa spunem stop si sa incepem sa ne rescriem singuri scenariul vietii noastre

 

Cum ar fi daca am uita toti acei „asa se face” sau „asa trebuie” si am incepe sa ne creem noi reguli de a ne trai viata?

Cum ar fi daca am afla ca tot ceea ce ni s-a spus ca trebuie sa faciem reprezinta doar o capcana in care ne pierdem, efectiv, timp pretios din viata noastra?

Cum ar fi daca nimeni nu ne-ar mai da niciun sfat, nicio sugestie, nu ne-ar ajuta sa luam decizii sau nu ne-ar influenta in alegerile noastre si am fi nevoiti sa aflam singuri ce este bine, ce este rau, ce ne foloseste si ce nu?

Daca am urmat „reteta” si ne dam seama ca suntem nefericiti, ca nu simtim bucuria de a trai si implinirea promisa de altii, este momentul sa spunem stop si sa incepem sa ne rescriem singuri scenariul vietii noastre.

Sa nu mai cautam raspunsuri in exteriorul nostru pentru ca nimeni nu stie mai bine ca noi ce ne face fericiti. Trebuie sa ne asumam curajul de ne crea o viata originala, fara sa ne mai pese de ce vor altii de la noi. Noi stim ce ne dorim si asta este tot ce conteaza. Fericirea ne va fi recompensata.

Sa gandim cu propria minte, sa ne urmam vocea interioara si, astfel, nu vom face parte dintre cei care spun, mai devreme sau mai tarziu in viata, ca nu stiu a cui viata o traiesc…

Posted on februarie 3, 2016, in socio-politic. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Istoria ne este cel bun profesor. Oamenii care au schimbat lumea au sfidat legile timpului lor si au trait dupa propriile reguli, Daca ar fi ascultat de semenii lor, poate nici astazi n-am fi avut electricitate, apa curenta, internet sau telefon.

    • Ideal si frumos ar fi sa putem fi noi insine cu Bune si Rele, o Individualitate .. minte proprie, fara sa ne fie dat in cap pt ca avem o personalitate sau suntem diferiti.. E dificil uneori sa fii Tu Autentic intr o lume falsa si trasa la xerox.. dar daca Crezi in Tine roadele vor fi pe masura, intr o zi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: