Alina Mungiu Pippidi, a sifonat bani europeni?

Alina Mungiu Pippidi a fost acuzată recent de un fost colaborator al său, pe nume Cristian Ghinea, în prezent consilier al premierului Dacian Cioloș, că a sifonat bani europeni.
Fragment din articolul semnat de Cristian Ghinea în Dilema Veche, 23-29 octombrie 2014
„Sînt în măsură să ştiu cîte ceva despre managementul SAR, doar am lucrat cîţiva ani acolo. Am învăţat multe, inclusiv de la AMP. Dar concluzia rămîne: e un şef inept. Nu văd cum aş putea descrie aici pe scurt experienţele mele personale de subordonat. Să încercăm ceva mai obiectiv şi vizibil public: resursele umane.

De la SAR oamenii pleacă continuu. Plecau şi cînd eram eu acolo, şi după. Rata de supravieţuire în organizaţie e minimă – ceea ce ar trezi dileme în orice lider capabil de introspecţie. Acum cîţiva ani au plecat trei sferturi din organizaţie şi au fondat o alta. Care are mare succes. Lucru pentru care AMP nu îi iartă şi îi face în toate felurile, folosind tribuna publică pentru chestiuni private, cînd faptele sînt uşor de verificat. Aş putea da o listă cu ziarişti, foşti oficiali şi alte persoane aduse de AMP în ultimii ani la SAR – au plecat toţi înjurînd. Explicaţia? Eu am avansat ipoteza managementului inept. AMP a avansat ipoteza că agenturile o sabotează. Alegeţi dumneavoastră”

Amuzant este că Simona Popescu, cea care semnează dreptul la replică scris de AMP, plecase acum vreun an plîngîndu-se pe Facebook că o concediase într-un mod umilitor.

Mare-i gradina ta, Doamne!!!

Posted on februarie 4, 2016, in gadgeturi-IT, socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Mai tineti minte campania „dati un leu pentru Ateneu”? Cred ca trebuie sa lansam ceva similar pentru a o ajuta pe Alina Mungiu. Poate ca nu are bani pentru un examen de un anumit tip!

  2. Credeam ca astfel de specimene „si-au inghitit limba” si nu-si vor mai expune parerile. Dar, datorita tinerilor frumosi si liberi, au revenit in prima linie. Probabil ca asta ne este soarta. Nu invatam nimic din greseli..

  3. Din aceste „halucinatii” traieste foarte bine ….”deontoloaga” – ca si multi altii . Speculatiile si anatemele pentru anumita specie sunt producatoare de bani multi . Din pacate au cai libere sa isi exercite „talentele” .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: