Divinitatea treimica s-a plictisit sa-l tina printre noi

regele-mihai-mircea-rosca

sursa foto: mediafax

Sper si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ni-l mai lase pe bunul, distinsul si greu incercatul nostru rege!
Ma tem insa ca Divinitatea treimica s-a plictisit sa-l tina printre noi, un popor de nesimtitori si a hotarat sa-i curme asteptarea, iar noua sa ne ia „darul”!

Doar atunci cand nu va mai fi, se vor trezi la realitate multi, inclusiv agnosticii de toate felurile si vor regreta, dar, va fi insa prea tarziu!
Ultima certitudine a istoriei nationale si mondiale, singurul sef de stat din timpul celui de-al ll lea razboi mondial aflat inca in viata, va disparea pentru totdeauna, ramanandu-ne doar imitatii de conjunctura si imitatori/imitatoare, impusi/se!

PS. Sunt mahnit ca am pierdut 27 de ani in care s-ar fi instaurat in Romania o clasa politica mult mai responsabila si mai implicata in rezolvarea nevoilor tarii. Asa s-ar fi intamplat intr-o monarhie. S-ar fi impus respectul fata de cetatean, pentru ca asta face un Rege. Slujeste o tara…. Iar politicienii nu ar fi avut nici o sansa sa-si bata joc de noi.

Posted on martie 5, 2016, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

  1. Din pacate este mai bine asa…sa nu mai fie martor zi de zi la decaderea poporului caruua I a fost suveran atitea decenii. Ce a ramas din neamul romanesc e o…tristete. Nu l am meritat pe Regele Mihai. Multumim Maiestate si punem genunchiul jos si cerem iertare. Iertati ne si iertati-i. Sintem nedemni.

  2. un destin tragic a fost de doua ori rege intre ani 1927-1930 -rege copil si apoi rege intre ani 1940-1947 in cea mai grea perioada a neamului romanesc. ramanea rege daca antonescu nu trecea dincolo de nistru si azi eram tara democratica monarhica libera suverana prospera dezvoltata economic social cultural si se refacea si romania mare dupa 1991 cand a disparut urss care ne-a furat bucovina de nord tinutul hertei basarabia insula serpilor.

    • Va fi injurat si mai abitir post-mortem, fiindca dinastia regala nu s-a stins, are urmasi,de care guvernul -protipendada comunista damboviteana se teme la fel de mult.

  3. Multă sănătate majestății sale regele MIHAI !!! DUMNEZEU sa aibă grija ,sa-i ușureze Suferințele ! AMIN !!!

  4. Doamne ai grija de sanatatea MAJESTATI SALE!

  5. Dumnezeu sa-i dea multa sanatate!

  6. din pacate , ai dreptate…dupa ce nu va mai fi , il vom aprecia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: