Vitamine pentru par

De la bun inceput, va spun ca, nu sunt vreun dichisit cind e vorba de aranjatul parului, dar am placerea de a-mi aplica regulat hot oil treatment, care este ca un fel de vitamine pentru par. Azi nu ma asteptam la o noua tehnica pe care au abordat-o cei de la salonul unde imi place sa merg si m-am trezit cu un sac in cap (suspicioas cum mi-e firea, citeva secunde am crezut ca isi bat joc de capul meu impachetat). Nu m-a apucat doar risul de halul in care aratam, dar cind sacul a inceput sa se umfle, iesind aburi din el, am avut emotii sincere sa nu explodeze si am strigat dupa ajutor, nefiind nimeni linga mine.
Mereu m-au incomodat schimbarile subite si neasteptate, cu atit mai mult, in cazul de fata, cind nici domnita de acolo nu era familiarizata cu noua procedura. Mi-a fost clar ca am fost un fel de cobai, fiind primul client pe care au folosit noua tehnica.
Tratamentul balsamic care, de regula, este unul de relaxare, s-a incheiat cu succes, din fericire si, de bucurie ca nu am sarit in aer, am lasat ciubuc 15$. Parul imi straluceste, este hranit si miroase a flori de tei. Mi-am facut si eu un selfie, ca fotograful era ocupat. Oricum, recomand acest tratament cu vitamine pentru par. Si, va rog sa nu rideti chiar atit de tare de moaca mea, incit sa va aud. Multumesc

Posted on martie 14, 2016, in sanatate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: