Studio videochat Galati

Studio videochat Galati

Intotdeuna, eu am avut senzatia ca, noi romanii, suntem un neam de pudici in cel mai urat sens: pudici, cf dex-ului, insemna farisei. Adica, de sau despre sex nu ar fi bine sa se voebeasca in public, nu trebuiesc facute filme sau scrise carti. Nici reviste! Nu e voie, domnule! Subiectul asta fiind considerat unul tabu.
Iar, daca aduci in discutie existenta in online a unor site-uri gen: studio videochat Galati, lucrurile sunt batute in cuie, nu trebui sa fie. Adica, tu, ca barbat, n-ar trebui sa stii? Dar, daca arunci o privire pe la americani, nemti, olandezi, etc…Ce vezi? La noi, in Romania, tara noastra, nu ar trebui sa existe asa ceva.
Ia sa vedem cum stam cu pudismul, la noi?

1. In sex shop nu e bine sa fi vazut ca intri. Cu toate ca unii au acasa tot felul de chestii tip jucarii, dar…desigur ele au fost luate de pe net. Desigur curierul vine acasa si livreaza coletul personal. Poate ca asta e motivul pentru care magazinele online de tip sex shop, au aparut de putina vreme, dar sunt destul de vizitate!

2. Romanii se uita la filme porno, dar sa nu stie careva. Nu spune nimanui romanul despre asta, e vizionat pe sestache!

3. Videochatul in Romania? Vai, dar ce este acela? Nu stiu eu, nici nu am auzit domnule de asa ceva!

Acum, este imposibil sa nu ai amicii sau chiar prietene care au lucrat sau lucreaza intr-un videochat! Este imposibil sa nu fi auzit macar de existenta acestui gen de site-uri! Nu se poate nega!

Sa nu-mi spuneti, ca in anii studentiei nu ati avut colege care isi completa veniturile facand videochat, iar voi din curiozitate nu ati intrat pe niciunul din site-urile respective, ca nu va cred!
Si, vine intrebarea fireasca: De ce ? Pentru ca suntem suntem un popor de pudici. Asta suntem! Unora s-ar putea sa le para firesc, dar mie unul nu? Pentru ca nu poti nega existenta a ceea ce am mentionat mai sus…Si, nu am sa reiau!
Acum, ma intreb si intreb: daca pe lumea asta nu-ar exista sex, noi cum ne inmultim?

Inchei cu speranta ca am reusit sa-mi exprim punctul meu de vedere legat de acest subiect tabu, videochatul, chiar daca am deranjat…pe ici pe colo!

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi de miercuri frumoasa si mai profitabila, decat cea de ieri:)

Posted on martie 16, 2016, in internet. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. In ultimii ani s-a schimbat in bine conceptia publica despre videochat, si asta nu poate decat sa bucure atat studiourile, cat si platformele de colaborare pentru video chat de acasa.
    Un articol bun, felicitari!

  2. Bună Ma numesc.sofia așa dori sa lucrez în acest domeniu

  3. Bună Ma numesc.sofia așa dori sa lucrez în acest domeniu

  4. Bună Ma numesc.sofia așa dori sa lucrez în acest domeniu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: