Teroarea continua. Titlurile saptamanii!

Avion deturnat: Un atacator a ameninţat că se aruncă în aer. Pasagerii egipteni, eliberaţi…
Pilotul avionului operat de compania EgyptAir deturnat în Cipru a fost ameninţat de un pasager, care a spus că-şi va detona centura cu explozibili, scria Reuters, conform Agerpres.
Postul de radio cipriot a anunţat la rândul său că se crede că la bordul avionului există un atacator care are asupra lui o centură cu explozibili, iar forţelor de poliţie li s-a cerut să se îndepărteze de aeronavă.
Pasageri egipteni aflaţi la bordul avionului companiei Egypt Air deturnat marţi dimineaţă în Cipru au fost eliberaţi la Larnaca, transmitea France Presse, care citează postul public de televiziune cipriot.
Surse cipriote au declarat pentru cotidianul israelian Haaretz că ar fi fost eliberaţi circa 18 pasageri.
Avioane ale forţelor aeriene israeliene au fost ridicate de la sol pentru a se asigura că spaţiul aerian israelian nu a fost încălcat. Măsura reprezintă o procedură de rutină, scrie Haaretz. Avioanele israeliene s-au întors deja la bază şi au aterizat în momentul în care a devenit clar că avionul egiptean s-a îndepărtat de teritoriul israelian, mai scrie publicaţia citată.
Între timp, Ministerul Aviaţiei Civile din Egipt a confirmat că zborul 181 al companiei EgyptAir, care efectua o cursă între Alexandria şi Cairo, cu 81 de persoane la bord, a fost deturnat de un pasager care a susţinut că are asupra lui o centură cu explozibili.

Din pacate, teroarea continua si ma intreb: Cum reusesc astfel de indivizi sa treaca de filtrele de securitate prezente pe toate aeroporturile din lume.

 

Posted on martie 31, 2016, in gadgeturi-IT, socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: