Ofertele pentru angajari in videochat!

Ofertele pentru angajari in videochat!

Salutare,

Dragilor, voi ati vazut ofertele pentru angajari in videochat, care sunt disponibile in aceasta perioada? Stiti, despre videochat cateva lucruri. Nu ma indoiesc de asta. Poate ca unii dintre voi ati si intrat pe diferitele site-uri de videochat romanesti! Acum, sa stiti ca nu am absolut nimic cu cei care acceseaza asemenea site-uri. Nu-i judec, nici pe ei si nici persoanele care au un job in acest domeniu. Este o meserie ca oricare alta. Angajatorul plateste un salariu cin care sunt retinute taxele si impozitele, angajata primeste un salariu cu ajutorul caruia poate trai sau in multe din cazuri, fiind tinere studente isi platesc studiile, cazarea, etc.

Viata este destul de dificila in Romania, si pentru o tanara studenta, este greu sa faca fata cheltuielilor, daca nu are o sustinere financiara puternica, din parte familiei. Cunosc destule cazuri in care tinerele si tineri, respectivi dupa o luna de la inceperea cursurilor au fost nevoiti sa isi ia un job part-time.

Acum, poate ca utilitatea lui nu este inteleasa, dar n-am sa ii conving eu, pe aceea care vad videochatul inutil, prin acest articol. Eu, doar o sa semnalez faptul ca exista in aceasta perioada, multe oferte pentru angajari in videochat. Si, gandesc ca o tanara care isi alege un job intr-un studio legal de videochat, face un lucru bun. Asta, pentru ca eu, nu dau importanta acelor care asociaza videochatul cu prostitutia. Nici vorba de asa ceva. O persoana informata nu ar face asa ceva, nu ar face aceata paralele. Dar, sunt si asemenea indivizi. Asta-i viata!

Angajari la Black Studio

Navigand pe internet, am descoperit ofertele pentru angajari in videochat, ale acestui studio legal. Spun, legal, deoarece este foarte important, daca cineva se hotareste sa isi aleaga un job in acest domeniu.

Mie, personal, dupa ce am navigat pe site-ul lor, mi-a atras atentia urmatoarea posibilitate. La Black Sudio, o angajata, poate alege un program saptamanal si, de aemenea il poate schimba.  Lucrul acesta ii diferentiaza de celelalte studiouri de videochat, ale caror oferte le-am descoperit.

Asadar, pentru o studenta, este potrivit acest job. Isi poate face un program saptamanl, in functie de cursurile pe care le are intr-o saptamana, la facultate. De asemenea, fiind la inceput, in opinia mea e bine sa aleaga un salariu fix ( aproximativ de 2000 de ron pe luna) si dupa aceea sa opteze pentru un salariu din comision. Acest lucru fiind posibil la Black Studio.

 

 

 

 

Posted on aprilie 1, 2016, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Intr-adevar, programul flexibil din videochat le atrage pe multe tinere, care au nevoie de un job cu care pot jongla pentru a se ocupa si de scoala. Ele isi pot stabili singure turele, ceea ce este un mare avantaj cand esti tanar si tragi in toate directiile: si la job, sa faci bani ca sa supravietuiesti, si la scoala, pentru a-ti aranja viitorul. Eu lucrez la alt studio de videochat, la http://www.studio-20.ro/, si asa se intampla si aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: