Tehnici de recrutare a angajatilor

 

Cele mai noi tehnici de recrutare si motivare a angajatilor. Specialist HR: “La angajare, se ia in calcul chiar si promovarea vietii personale pe Facebook”
Evolution HCC organizeaza, in perioada 4-5 iunie 2016, la Hotel Ibis din Constanta, Training-ul Premium de Recrutare, Motivare si Evaluare Personal, menit sa prezinte mediului de afaceri pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a atrage si a recruta angajati valorosi si cele mai noi tehnici pentru motivarea si evaluarea obiectiva a angajatilor

 29810c66-59ca-436d-a6d6-14cd975a5209

Programul educational se adreseaza angajatilor din departamente de resurse umane, managerilor, cat si persoanelor fizice dornice sa isi deschida afaceri pe cont propriu si care au nevoie de o directie pentru a-si construi o retea de lucru eficienta.

In cadrul cursului practic, timp de 2 zile, specialistii din domeniul Resurselor umane, Recruiteri cu experienta in headhunting, dar si manageri cu experienta vor prezenta cele mai eficiente canale de recrutare romanesti si internationale, dar si noile tendințe recomandate de specialistii HR internationali. De asemenea, trainerii vor demonstra cum trebuie conceput anuntul de recrutare, care sa atraga cei mai valorosi candidati, care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcugem – din timpul promovarii acestuia pana la desfasurarea interviului propriu-zis, dar si metode eficiente de contact si abordare a candidatilor in reteaua online a profesionistilor – LinkedIn sau chiar pe Facebook, e-mail sau telefonic, aplicand tehnici de negociere, vanzare si marketing. Totodata, specialistii vor pune accentul si pe metodele noi de motivare, care functioneaza, in acest moment, pentru a ne creste retentia personalului, dar si standarde si modalitati de evaluare a angajatilor.
“Traim intr-o societate bazata pe cunoastere, in care Internetul este sursa noastra numarul unu de documentare si, paradoxal, a devenit din ce in ce mai greu sa gasim angajatul dorit si abilitatile pe care acesta trebuie sa le aiba pentru un anumit post intr-o companie. Specialistii in resurse umane din Romania au inceput sa se adapteze trendului mondial, iar criteriile de angajare au devenit din ce in ce mai complexe si diversificate: de la nivelul de studii, la experienta profesionala pana chiar la cum isi promoveaza candidatii viata personala pe Facebook, astfel incat sa nu aduca prejudicii de imagine viitorului angajator. Am observat, de asemenea, si o preocupare din ce in ce mai mare a angajatorilor romani pentru LinkedIn, ca o unealta foarte eficienta de recrutare, la ora actuala reteaua fiind preferata de peste 1.700.000 de profesionisti, dintre care jumatate sunt manageri sau senior partners”, declara Geo Ivanov, CEO  Evolution HCC, companie de Resurse umane cu peste 1000 de clienti in tara si in strainatate, care va fi prezent la acest training 100% practic.
Persoanele interesate sa se inscrie la cursurile practice pot accesa website-ul traininguri.evolution-hcc.ro

Posted on mai 27, 2016, in internet and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Interesant articolul…

  2. This excellent website really has all the information and facts I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: