Barfa si barfitori

Sa vorbim putin despre barfa….si despre barfitori…
Cine sunt astia? Unii, care nu-si vad propriile lor josnicii. Acestia, scormonesc cat mai adanc in viata ta, aduna informatii despre tine, pentru ca mai apoi sa aiba subiecte de discutii.
Bineinteles ca totul va fi denaturat, inflorit si innobilat cu mizerii, astfel incat informatia sa aiba dimensiunea senzationalului, demna de a starni interesul cretinilor care stau si asculta.Astia se hranesc din deziluziile altora… tristetea altuia devine un motiv de bucurie si satisfactie personala. Iar daca esti fericit, e si mai nasol, pentru ca vei trezi animalul invidiei din ei si vor cauta cu disperare ceva cu care sa te demonteze. Recurg la o lupta intreaga impotriva ta, cu armele din dotare: intrigi, viclenie, minciuni si lovituri pe la spate. Cred ca barfa este o boala a sufletului, incompatibila cu virtutea. Si, constat pe zi ce trece, ca barfitorii culeg roadele rautatilor lor.
Ma uit la ei cu mila si vad cat sunt de nefericiti. Si asta ma face sa cred cu tarie ca suntem ceea ce vedem in ceilalti si ca primim dupa cum ne este sufletul.Vad cat de repede se propaga un zvon negativ si indiferenta cu care tratam ceva frumos. Vad cum unii savureaza la maxim un zvon urat despre cineva si abia asteapta sa il raspandeasca..
Cred ca oamenii de bun simt si cu valori, nu eticheteaza dupa ureche si nu judeca fara sa cunoasca, asa ca, numai parerea acestora conteaza. Cred ca oamenii decenti, care se respecta nu vorbesc rau despre altii si sunt discreti cand vine vorba despre intimitatea celorlalti.
Cei care barfesc, sunt demni de mila, pentru ca sunt saraci, rai si prosti. In lipsa de ceva mai bun, nu pot decat sa repete zvonuri, sau sa le creeze. Barfesc pentru ca sunt suspiciosi, pentru ca sunt incapabili sa judece obiectiv,. disimuleaza orice adevar…

Posted on august 18, 2016, in personale. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Se intampla adesea sa auzi ca esti barfit sau sa te simti privit intr-un mod …

  2. Ai fost vreodată ținta bârfelor nefondate în organizația în care lucrezi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: