Registru online al agresorilor sexuali

Un asistent maternal din jud. Dâmboviţa – om „serios”, însurat etc – a violat ani de-a rândul fetiţe de care trebuia să aibă grijă. Cărora trebuia să le fie părinte-surogat. Cea mai mică dintre victimele lui avea 4 ani. PATRU ANI.

Un gând pentru Coalinchiziţie: în loc să vă preocupe ce fac între ei adulţii, pe bază de consimţământ, nu mai bine vă interesaţi despre ce li se întâmplă copiilor care nu se pot apăra? Nu mai bine vă faceţi un ţel din a se înăspri pedepsele pentru pedofilie? Nu mai bine susţineţi acel proiect privind castrarea chimică a pedofililor dovediţi, de exemplu?

Şi verificarea mult mai temeinică, din toate punctele de vedere, dar mai ales psihologic, a celor care îngrijesc copii? Crearea unui registru online al agresorilor sexuali, aşa cum există în America?

Posted on octombrie 29, 2016, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. 😦 am o fetita in varsta de cinci ani. Nu pot intelege ce e in mintea unor asa monstri si nici de ce se da oricui in grija copii.

  2. Dar cum să violeze niște copile?! Doamne ferește! Bine că pe unii îi preocupă viața homosexualilor și a lesbienelor… altceva refuză să vadă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: