Jucarii pentru adulti

Stim ca cei mici au parte de jucarii. Asta pentru a pentru a nu se plictisi, dar si pentru a-si dezvolta creativitatea! Cei mari pot avea parte si ei parte de niste jucarii, dar astea sunt sunt mai speciale. Desi, poate fi considerat un site simplu, un sex shop, este locul unde se pot gasi noutatile din domeniu. Si, cu toate ca stiu, ca la noi, in Romania este un subiect tabu, ele, magazinele de profil, exista si sunt cautate…

Si daca tot am pomenit de ele, „jucariile” sau ma rog obiectele vreau sa spun ca pe site vom face cunostiinta cu „jucarii” pentru adulti a caror calitate este una superioara fata de ce se gasesc pe piata.

Cine, in ultima vreme, a incercat marea cu degetul – sau mai exact cu partile anatomice carora ” jucariile” respective le sunt destinate – s-a putut convinge repede!. Se zice ca „Oamenii inteligenti sunt mai deschisi la minte”

Nu ar fi asta vreo noutate cum ca oamenii inteligenti sunt mai deschisi. Afirmatie aceasta este sustinuta de foarte multe studii care au demonstrat ca acei oamenii cu un IQ ridicat sunt mai dispusi decat ceilalti la … un mod de viata alert. Prin alert se intelege si nopti albe, predispozitia lor pentru diferite excese, cum ar fi: alcool, drogurile, dar si o deschidere mentala mai mare descrisa prin capacitatea acestora de a intelege noul, si de a incerca noi experiente. De asemenea ar fi mai deschisi la subiectele cu tenta sexuala.

Asadar, devine clar faptul ca oamenii inteligenti vor sa experimente noul; lor nu le este rusine sa intre intr-un erotic store sau sa acceseze site-urile din online pentru a cumpara diferite „jucarii” sau diferite accesorii, precum aceste vibratoare. Fac acest lucru deoarece isi doresc experiente noi. Oamenii inteligenti sunt constienti ca un act sexual in sine nu este doar o nevoie (precum la animale), ci o modalitatea de a crea si impartasi placere. De aceea, oamenii de stiinta tind sa ii asemene pe oamenii mediocri mai mult cu animale, considerand ca ei nu stiu sa isi traiasca viata, fac totul din instinct, nu rational.

Produsele( adica jucariile pentru cei mari, sunt comercializate pe piata de profil aranjate intr-un mod impecabil. Ambalajul este foarte discret, de un bun gust pentru a spulbera toate stereotipurile sadite in imaginarul colectiv cu referire directa la jucarioarele intime. Acele cutii din carton decorate cu domnisoare in costumul Evei si cu un ecran de plastic transparent prin care se poate vedea obiectul, au disparut. Acum se mizeaza pe subtilitate..

Posted on martie 30, 2017, in diverse. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Accesoriile sexuale se adreseaza oricarui adult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: