Trucuri care te ajuta sa cureti aragazul

2 trucuri care te ajuta sa cureti aragazul!

Vrei sâ scapi rapid de grăsimea uscată depusă în argazul sau cuptorul tâu! Iatâ cateva trucuri simple, care te ajută să ai un aragaz foarte curat și parfumat.

1. Așadar, ca să scapama de toată grăsimea depusă în interiorul cuptorului, putem folosi bicarbonat de sodiu. Amestecăm 400 de grame de bicarbonat de sodiu cu apă rece, atâ cât să opținem o pastă groasă, pe care o vom aplica pe suprafața murdară, după care vom așteapta să acționeze timp de câteva ore. La final, curățăm cu un burete aspru.

2. Un alt remediu, des folosit de gospodine este un amestec obtinut de sare si oțet.. Asadar ncingem cuptorul la foc minim, amestecăm într-un recipient cu pulverizator apă şi oţetul de vin alb sau de mere (putem adăuga şi bicarbonat de sodiu) în părţi egale şi aplicăm uniform. Imediat după ce am pulverizat soluţia, aruncăm cu sare peste toate zonele unde se găseşte arsură, grăsime si resturi. Închidem focul şi lasăm soluţia, cu sare, să acţioneze. Când totul s-a răcit şi s-a uscat, curăţăm cu o spatulă sau cu un burete aspru.

Posted on mai 12, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: