Lectie de jurnalism

Garbine Muguruza a plans in aceasta seara, la Roland Garros, dupa infrangerea in fata lui Mladenovic. Inca de la prima lacrima, cameramanii francezi au comutat. Era un moment de intimitate, personal, de viata reala, in care nimeni nu are voie sau nevoie sa patrunda. Au comutat din buna simt si buna educatie. Au comutat pentru ca au invatat multe lectii dureroase pentru breasla jurnalistilor. Va dati seama ce ar fi facut posturile din Romania? Ce deliruri aiuritoare odioase cancanistice vomitive si halucinogene s-ar fi incins?

PS. Pentru cine nu a vazut, Muguruza, a plâns pentru că a fost huiduită de publicul francez cre se crede educat, civilizat…Rar vezi asa ceva la tenis!

Posted on iunie 5, 2017, in diverse. Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. Florentin Chisca

    Nu stiu ce s-a intamplat la acest meci

  2. Da! A plâns pentru că a fost huiduită de publicul francez educat . Ca urmare la sfârşitul partidei a refuzat aplauzele. Hai să nu ne mai criticăm noi ca naţie! Nu suntem nici mai buni ,dar nici mai răi decât alţii !

  3. Marian Precupetu

    Da, chestiune de educație și profesionalism !

  4. Normal, că lumea franceză din tribună a luat-o la înjurături, i-a dat și .uie, a-njurat-o tot timpu’ că e hispanică, la ieșire din arenă a fost „number one” cu semnul ” nu vreau aplauzele voastre sau in română, vă dau .UE, multă”!!!

  5. Profesioniști desăvârșiți !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: