Impozitul pe cifra de afaceri

Eu nu inteleg de ce boala sufera PSD, pe langa restul defectelor, de nu poate duce o masura pana la capat. La primele critici deja dau inapoi , isi cer scuze si renunta.
In cel mai bun caz ,au pus in aplicare ceva atat de distorsionat fata de propunerea initiala , de nici ei nu mai recunosc ca e aceeasi masura.
Singurul lucru care l-au dus pana la capat a fost demiterea lui Grindeanu , ma mir ca nu s-au razgandit in timpul citirii motiunii.

PS. Impozitul pe cifra de afaceri– Si buna/Si rea.

Buna -pentru ca elimina 1001 modalitati de a eluda platirea impozitului. Cu cat mai putine reglementari discutabile , cu atat mai putina coruptie si evaziune fiscala.
Dar mai ales, buna pentru ca stimuleaza afacerile cu o marja mai mare de profit , ceea ce ar fi un impuls pentru reindustrializarea unor domenii de activitate, unde acum exportam doar materie prima sau produse cu o foarte mica valoare adaugata.
Rea– pentru ca descurajeaza investitiile mici si activitatile de tip economie coloniala, care asigura momentan supravietuirea catorva milioane de romani. Acest efect va fi moderat de catre marjele diferite de impozit, in functie de domeniul de activitate.
Nu pare , dar e o masura de dreapta.

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on iulie 2, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: