Culoarele justitiei

Culoarele justitiei, culoarele mortii!
Sistemul creat de  T. Basescu,preluat si imbunatatit de K. Johannis, in cadrul triumviratului 3K, exista! Sistemul si-a creat culoarele in justitia vuleneabila, culoare care pot fi identificate ca si „culoarele morti”!
Odata cu schimbarea de putere in Cotroceni, Klaus in calitate de nou presedinte, a fost preluat de sistem (politia politica sau puterea paralela) cu toata inaltimea sa, invers proportionala cu inteligenta!


Transformat, metamorfozat precum o planta in laborator, Klaus Johannis, a devenit in scurt timp, purtator de clisee, mesaje al puterii paralele, plin de ura fata de PSD&ALDE si electoratul celor doua partide democratice, asa cum propiul profil psihologic il arata si il defineste ca si patruped!!

Johannis, in micimea mintii sale, multumit de sine, si-a gasit un aliat puternic in sorosism, sprijinit conditionat prin ONG-urile lui Soros in Romania!
Fundatiile miliardarului american, de origine maghiara, au reusit sa planteze la Cotroceni, un consilier devotat, tainuitor de taina, renumita Sanda Prolong, pentru al monitoriza si consilia conform idicatiilor primite ! ONG-uri l-au costumat, in geaca rosie si trimis in strada printre mitingisti , impotriva guvernului Romaniei!
Inalt la statura, dar mic la sfat, Klaus continua demersul sistemului in a prelua puterea absoluta in Romania.
Nu pot sa nu-i doresc calatorie sprincenata, pe unul din culoarele justitiei-culoarele mortii , dupa expirarea mandatului de Inalt Guvernator al subcoloniei romanesti, aflata sub ocupatie straina!

PS. aceeasi  calatorie sprincenata, pe culoarele justitiei, le doresc si sustinatorilor lui K. Johannis!

Posted on octombrie 22, 2017, in socio-politic. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Hai ca deja mi s-a acrit de atata feciorelnica puritate politica a „dreptei” romanesti. Toti imbecilii autodecretati de dreapta ii injura pe psd-isti ca vin din comunisti. Dar voi, astia puri, de unde veniti, pui de d(r)aci? Numai din securisti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: