PSD-ul vrea Satrap in fruntea tarii

PSD-ul tot incearca sa multumeasca o parte din romani, care urasc PSD-ul pentru ca exista si pe psd-isti pentru ca respira.
Niciodata , cu nicio masura , nici daca ii acopera cu diamante, acest electorat nu va fi multumit de actiunile PSD- pentru bunul motiv ca sentimentul de ura impiedica judecata rationala.
In aceasta incercare sortita esecului , PSD continua sa ii dea Presedintelui puteri de Satrap ,ramanand cel care numeste si judecatorii , si procurorii , desi Constitutia plaseaza procurorii sub autoritatea Ministrului Justitiei.


Adica , sunt sub autoritatea mea , dar mi-i numesti tu.Ce autoritate mai am in fata unor oameni numiti si revocati de altul?! Niciuna.
De asta face domnul Augustin Lazar cate un banc pe zi la adresa Ministrului Justitiei, si la adresa Guvernului , si la adresa Parlamentului , si la adresa CCR, si la adresa prostilor de cetateni ,care nu inteleg prea multe si sunt buni doar sa ii dijmuiesti pentru salariile magistratilor.
Nimeni din Romania nu il poate revoca pe domnul Augustin Lazar in afara de Satrap-ul Romaniei , numit pompos Presedinte , ca sa ne dam aere de republica.
Numind si judecatorii , si procurorii , Satrap-ul Romaniei este autorul protocoalelor neconstitutionale dintre procurori si judecatori , protocoale oficiale semnate cu nume si prenume , daramite a colaborarii oculte pe culoarele “justitiei”.
Autoritatea publica uni-personala numita Presedinte,avand imunitate totala, este si cea mai vulnerabila actiunilor discretionare.
Si daca nu va semneaza numirea Procurorilor Sefi nici a doua oara , ce faceti? Stiti ca SIE nu are director de vreo 2 ani?
Il suspendati? Serios?Cu biletele tip Coldea pentru santajat judecatorii CCR? Cu arestari ale judecatorilor CCR pentru oua de strut ?
Iar vreti o Erata la ceas de noapte?
Fiindca Satrap-ul nu este Satrap , daca nu are institutiile de forta sub control , fiind si Seful CSAT.
Niste hotarari CSAT secretizate , niste protocoale SRI+DNA secretizate, iar ajungem de unde am plecat.
Iar dosare cu stenograme false si probe fabricate , iar “campul tactic” , iar alegeri prezidentiale decise prin Sufragerii.
Presedintele are suficienta putere executiva fiind Seful CSAT si numind judecatorii , nu trebuie sa ii puneti in mana toate inelele puterii, care se unesc intr-un singur inel al lui Sauron.
Nu aveti dreptul sa va folositi de votul nostru ca sa perpetuati un sistem opresiv , care anuleaza ordinea constitutionala.
Daca voiam asta , votam USR.
Si mai ales , nu aveti dreptul sa afectati viitorul tarii. Daca vreti Satrap , inventati masina timpului si calatoriti in antichitate.
Si nu uitati sa ii prezentati pamant si apa.

sursa: Magdalena Valentina Feru

Posted on noiembrie 3, 2017, in socio-politic. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: