Tu ce faci?

Un om face o criză lângă tine. E destul de evident ce i se întâmplă. Mai mult decât evident. Își pierde concentrarea, coerența, echilibrul și este extrem de dezorientat. Tu ce faci? Te amuzi, aplauzi, faci poze și lași omul ăla să plece acasă. Singur. Nu chemi ambulanța, nu îl însoțești. Omul ăla – care a suferit un atac cerebral când tu îți făceai selfie cu el – moare. Tu ce faci? Pui pe facebook o poză în care ții omul de mână, zâmbind, în vreme ce el tocmai trecea printr-un AVC. Și scrii despre respect, despre apropiere și despre cât de mult ai ținut la el. La omul care nu mai e, pentru că tu nu ai făcut nimic. Oare ce vezi acum, dacă privești spre poarta surprizelor?

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on decembrie 18, 2017, in internet and tagged . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Nimeni nu-i învață pe oameni ce înseamnă sau cum să recunoști un accident vascular cerebral (AVC), nici la școală, nici la biserică.

  2. …am văzut un om într-o criză de epilepsie. Ăia de pe lângă râdeau, era o fericire extremă. Mno, ăsta-i nivelul. Lipsă de suflet și educație.

  3. Trist…. f. trist pt omul cu selfie-ul, pt oamenii din tv ( ma doare sufletul in ce hal s-a ajuns ..😥)pt oameni in general …aceia lipsiți de bun simt, de educație , de un minim de cultura .. de creier pana la urma…..TRIST

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: