Audientele de Revelion. Dezastru pentru ProTV!

Audientele de Revelion. Dezastru pentru ProTV.

Dan Negru si Antena 1 au fost, din nou lideri detaşati de Revelion! Revelionul starurilor, prezentat de Dan Negru, pentru a 18 -oara, nu a lasat nicio sansa celorlalte posturi TV, in special ProTV-ului, care a ales sa vina cu reluari în noaptea dintre ani.

În minutul de aur, de la 23.40, la Revelionul Starurilor cu Florin Piersic si masca din Frumoasa si Bestia, erau pe Antena 1 peste 3,2 milioane de români. Ca si anul trecut, pe pozitia a doua nu a fost a un canal generalist, ci televiziunea de stiri România TV. Pro TV-ul , s-a aflat pe locul opt la nivel national, doar pe publicul comercial a prins Top 5.

Dezastrul pe care il inregistreaza ProTv-ul, de la o luna la alta, si care a culminat cu nopatea dintre anii, se datoreaza in primul rand, estimarilor de audienta gresite pe care si le fac protevisti si in al doilea rand, „manelismului” din majoritatea emisiunilor produse de ProTV… manelism pe care telespectatorul roman, il taxeaza din ce in ce mai des.

Antena 1 a inceput sa bata constant PRO TV-ul, culmea chiar cu fostii angajati. Chiar daca s-au cheltuit sume uriase de bani, pentru ProTV, se anunta vremuri grele datorita strategiei gresite si schimbari actionariatului. Central European Media Enterprises, proprietarul Pro TV, negociaza vanzarea catre chinezii de la CEFC.

PS. Postul ProTv, cel care a sustinut protestele #REZIST, impotriva Ciumei rosii (PSD), va ajunge in proprietatea Ciumei Rosii… a chinezilor:)). Cum e viata asta!

Posted on ianuarie 5, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Nu te aştepta ca eforturile tale să fie apreciate, geniul tău de a fi descoperit, dragostea ta să fie înţeleasă. Nu te mai întoarce la televizor ca să te uiţi la acelaşi program de-a lungul şi peste, cel care arată cât de mult ai suferit de la o anumită pierdere: asta e otravă, nimic altceva.

  2. Semeni vânt. ..culegi furtuna ☺

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: