Service si piese Ford de cea mai buna calitate

Service si piese Ford de cea mai buna calitate

Daca te-ai saturat de service-uri neserioase sau vestitele service-uri de cartier, in urmatoarele cuvinte o sa descriu pe scurt experienta mea cu cel mai bun service auto specializat ford si cu piese ford de cea mai buna calitate.

Din pura neatentie am provocat un accident minor insa masina mea a ramas imobliazata datorita radiatorului spart. Cum eram practic dependent de masina iar job-ul era situat departe de zona unde locuiesc, imi era aproape imposibil sa raman fara masina.  Astfel am inceput sa caut solutii pentru rezlvarea cat mai rapida a masinii.

Dupa cateva click-uri am dat peste Altgrad, service specializat Ford. Am apelat la numarul de pe site si in cel mai scurt timp mi-a raspuns un domn de la receptie iar dupa ce i-am explicat cum sta treaba si care este situatia acesta mi-a gasit loc peste doua zile, nefiind ceva grav si pentru care reparatia dura foarte putin. Am avut ocazia sa imi aleg piesele din magazinul online pe care il detineau ceea ce m-a bucurat enorm.

Ziua cu programarea a sosit, iar eu impreuna cu masina pe platforma am fost prezent cu 10 minute inainte de ora stabilita. Am fost primit de catre angajati cu seriozitate si profesionalism iar masina a fost preluata in cel mai scurt timp. Cum tin foarte mult la acesta masina fiind in familie de foarte mult timp, am dorit sa raman pe-aproape sa observ cum decurg lucrurile.

Am ramas placut surprin sa observ cu cat profesionalism lucreaza macanicii respectivi, incat nu mi-a venit sa cred avand in vedere experientele nu prea placute din trecut. De asemenea am observat sculele si apratura profesionala din service , semn ca acestia nu se joaca si chiar fac treaba.

Manopera a durat putin iar masina arata ca noua, chiar mai bine decat inainte. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt accesibile atat in ceea ce priveste piesele cat si lucrarea iar in raport calitativ, costurile nici nu mai conteaza.

Daca aveti nevoie de un service bun si care merita, acest service ford Bucuresti, merita toate aprecierile si recomand tuturor posesorilor de ford sa apeleze cu cea mai mare incredere la acesti profesionisti.

Posted on iulie 12, 2018, in comert online and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: