Ce ne mai spune Dragnea?

Ce ne mai spune Dragnea?

Liviu Dragnea ne spune că posturile lui Tudorel și Tăriceanu sunt ale PSD. Cu toate astea, și unul și altul o țin langa că Tudorel e minunat (Tări și Tudorel), deși nu face absolut nimic.
Visul tăricenesc de a se face președinte distruge tot ceea ce s-a făcut bine și poate continua: codurile, amnistia, legile serviciilor, legea off shore.
O ține langa Tăriceanu că dacă el a fost achitat, restul să crape. Și cu achitarea asta, mă cam îndoiesc că va rezista așa ceva la Completul de 5, fără intrarea în vigoare a modificărilor la cod: s-a reținut că ar fi putut minți, dar că nu a spus adevărul căci se putea auto-incrimina. Dar el a blocat adoptarea Codului penal prin OUG, așa că nu e în vigoare.
Pronostic: condamnare 100%. Dar nu-i nimic, visele se spulberă fix în 30 de secunde: cele de care e nevoie pentru a-ți afla soluția.
Later edit: l-am auzit pe Vosganian, care zicea la Tv că ei sunt ca PSD – ul de importanți, așa că să nu se atingă de Tudorică… Da, mai ales că el pleacă mai mereu prin străinătățuri și nu e de găsit spre a fi demis 🙂
V-am mai zis că votez cu UDMR? Parcă da!

Posted on septembrie 25, 2018, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Tariceanu n-are sanse sa ajunga presedinte fiindca nu-l voteaza mai nimeni.

  2. Florentin Drăgănescu

    Nu sunt jurist si examenele de drept la ASE abia le-am trecut… dar citind motivarea achitarii lui Tariceanu eu inteleg ca aia l-au achitat de marturie mincinoasa pentru ca s-ar fi putut auto-incrimina pentru alte chestii mai nasoale??? De-aia a devenit Tariceanu asa moale in ultima vreme? Avem neaparat nevoie de OUG pentru gratiere si amnistie, altfel nu vom vedea decat marionete in politica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: