Pentru repatrierea celor decedați departe de țară, apelați la serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express!

Pentru repatrierea celor decedați departe de țară, apelați la serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express!

 

Moartea unei persoane dragi – soț, soție, mamă, tată fiu sau fiică – este întotdeauna o tragedie. Dar când o rudă apropiată moare în străinătate, o astfel de nenorocire se trasnformă de cele mai multe ori într-o situație imposibilă, pentru că repatrierea unor persoane decedate  este întotdeauna extrem de dificilă. În astfel de situații triste trebuiesc făcute o mulțime de formalități și demersuri juridice, și încă repede – iar cei loviți de durere cu greu se pot concentra pentru a se ocupa de acte și pentru a bate la ușile unor autorități pentru a obține aprobările necesare. Și câți au experiența necesară pentru așa ceva?

Există însă și o soluție care le mai ușurează povara celor aflați în astfel de situații imposibile: firma Transport Decedați Funeral Express, care stă la dispoziția cliențior săi oricând, ziua sau noaptea. Tot ce trebuie să faceți în astfel de situații este să sunați la numărul de telefon 0729 007 003, iar un angajat al firmei vă va răspunde, va înregistra solicitarea dumneavoastră și va începe să facă demersurile necesare. Comanda se poate face și on-line, printr-un formular de ofertă, iar un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință. Transport Decedați Funeral Expres le oferă clienților săi servicii complete pentru transportul funerar, punându-le la dispoziție medici pentru constatarea decesului, servicii complete de autopsie, personal pentru manipulare, autospeciale, sicrie, cruci, delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii cum ar fi certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar. Transport Decedați Funeral Express asigură reptariere decedați Italia,  repatriere decedati Germania sau repatriere decedati Anglia (țări în care firma are puncte de lucru), precum și repatrierea celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia.

Transportul persoanelor decedate este organizat în cele mai bune condiții posibile, la cele mai bune prețuri de pe piață, atât în țară cât și în străinătate.

La ajutorul firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express pot apela și familiile cetățenilor străini decedați pe teritoriul României.

Posted on octombrie 31, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: