Bucuresti – locul ideal pentru expati

Bucuresti – locul ideal pentru expati

De mai mult de doua decenii, tot mai mutli expati aleg sa se mute in Romania si, cu precadere, in Bucuresti. Desigur, inainte de a lua aceasta decizie, cei care vor o schimbare mai mare, adica expatii, iau in considerare anumite criterii ale viitorului loc. In primul rand, se gandesc la ceea ce vor lucra. Bucurestiul castiga detasat la acest capitol, deoarece aici este cel mai mare centru industrial, economic si de afaceri din Romania.

0ec5771a-4337-49fd-9b00-2b4dc7f9c3a888-600x4491

Mari corporatii internationale au sediul in capitala si, norocul face, ca multe dintre ele sa angajeze expati. Asta pentru ca au nevoie de vorbitori nativi ai unei anume limbi. Probabil nu stiti ca in Bucuresti sunt cele mai multe call center-uri dintr-o tara care deja este campioana europeana in acest domeniu. Avem in tara pest 265 de companii in acest domeniu. Aici este nevoie mereu de forta de munca. Desigur, sunt si expati care isi doresc sa isi deschida o afacere aici sau vin pentru un schimb de experienta pe anumite functii.

Un alt motiv pentru un expat poate sa aleaga Bucurestiul este nivelul de trai si costurile acceptabile. Bucurestiul, fiind capitala, este foarte dezvoltat, se poate gasi absolut orice si, pentru un expat, costurile pentru mancare sau alte necesitati, pot parea foarte convenabile.

Locuinta este un alt lucru pe care il poate lua in considerare un expat. Piata imobiliara din Bucuresti este una mai mult decat infloritoare. Exista chiar site-uri imobiliare unde pot intra cei ce nu sunt din tara noastra si pot sa caute un apartament sau o casa pentru a o achizitiona sau a o cumpara. De exemplu, daca un strain va cauta pe internet villa for rent Pipera, va ajunge pe site-ul tudorestates.ro si i se vor dezvalui cateva anunturi cu vile extrem de luxoase, in aceasta zona atat de cautata, nu numai de expati, ci si de catre romani. Pentru unu buget de 2300 de euro acestia isi pot inchiria o vila de 500 de m2, cu etaj si cu o gradina de 600 de m2. Aceasta vila dispune de living, dinning, 4 dormitoare, 4 dressing room, 3 bai, bucatarie complet utilata si echipata, terasa, debara etc. Vila este extrem de frumoasa si echipata cu aer conditionat, supraveghere video, sistem de alarma, incalzire proprie. Nu este mobilata, asa ca cel care se va muta, isi va amenaja interiorul dupa bunul plac. O asemenea vila este ideala pentru o familie de expati cu copii, mai ales ca este foarte aproape de

Scoala Internationala Americana, dar si de magazine si mall-uri precum Mega Image si Baneasa Shopping Center. Pe site mai sunt disponibile si alte anunturi si partea buna este ca totul este afisat in limba engleza. Astfel, expatii pot sa se intereseze singuri. Echipa de la tudorestates.ro este una profesionista si se va ocupa de toate detaliile.

Asadar, acestea ar fi cateva motive pentru care cineva ar trebui sa ia in considerare Bucurestiul. Este un loc frumos, unde un tanar, un cuplu sau o familie de expati se poate dezvolta si isi poate gasi adevarata casa.

Posted on decembrie 2, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: