Alzheimer la romani!

Sunt anumite popoare la care boala Alzheimer este mai des intalnita decat la altele. Noi, romanii suntem unul dintre acele popoare in care aceasta boala face rafagii. Cum poate sa fie argumentata treaba asta mai bine, decat prin cateva exemple.

Exemplul 1
Am avut un presedinte acum vreo 9 ani, hai sa-i spunem Ciresica Lover. Dupa un training mai indelungat la Ciresica a iesit la TV si a spus: „Baieti, gata de maine inchidem 200 de spitale”. Reporterul socat l-a intrebat: „Okdomn presedinte, dar cu bolnavii ce facem?” Ciresica Lover: „Bolnavii ii transportam cu elicopterele MApN la alte spitale!” Si au fost sute de cazuri in care oamenii bolnavi au murit in asteptarea salvarilor, care au trebuit sa faca si 2-3 ore pana la pacient. Nici un elicopter MApN nu a fost pus la dispozitie de Ciresica Lover si au murit oameni cu zile. Norocul a fost ca oamenii lui Ciresica Lover nu au mai stat mult la putere.

Exemplul 2
Acum vreo 4 ani un alt domn, hai sa-i spunem House Lover a spus: „Vreau guvernul meu!” Un alt camarad, sa-i spunem „Mocirlica Lover”, s-a apucat cu 2 saptamani inainte de tragedia de la Colectiv, sa faca un guvern din umbra la Bruxelles. De parca omul era mama Omida si ar fi stiut ca in 2-3 saptamani se va intampla la Bucuresti, ceva atat de grav, incat un guvern cu larga majoritate in Parlament ar fi cazut. Ca tacamul sa fie complet House Lover a spus: „Au trebuit sa moara oameni ca acest guvern sa cada!”
Ei bine, in ziua alegerilor pe majoritatea dintre noi, ne cuprinde Alzheimer-ul si dam cu stampila de vot, de ne spargem singuri capul.

Posted on ianuarie 15, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Când e vorba de viața lor, proprie si…personală, nu încurca „borcanele” , nici „house le”! E vorba de ticăloșie, slugărnicie si o totală lipsă de omenie !! Interesul lor si a castei lor !! Restul, nu ne privește !! Românii, pentru Ciresica si pentru Bolovan, nu există !! Poate ne amintim cât am fost de umiliți , când ajungem la urne !!

  2. confirmi, o data in plus umorul de calitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: