Recursul compensatoriu-ultimul scandal

Ultimul mare scandal national – recursul compensatoriu.
Timp de o saptamana, toata „lumea buna” in frunte cu Johannis, Ciolos, Orban, Pruna, Macovei sau Preda au strigat cu toata forta: „Aoleu, sariti, ciuma rosie a facut recursul compensatoriu si au eliberat detinutii din puscarii! Ati vazut crima oribila de la Medias, aoleu sariti!”


Ieri cei de la PSD, dupa ce au stat cuminti o saptamana, au scos documentele de la naftalina. Sa vezi dracia dracului, recursul compensatoriu a fost introdus spre dezbatere parlamentara de doamna Pruna si dl. Ciolos, cu semnaturile aferente cu tot. Dupa cateva ore de deruta, Ciolos a spus ca el n-a semnat asa ceva si Pruna a spus ca asa este dar PSD-ul l-a modificat in Parlament.

Dementa este maxima, in cazul lui Ciolos, cum dracului sa spui ca n-ai semnat, cand astia iti arata documentul inregistat la Parlament, trimis de la Guvern cu semnatura ta pe el. In cazul Pruna, cum dracului poti sa spui asa ceva, mai ales in calitate de fost Ministru al Justitiei. Oriunde pe planeta asta 99% din legile pe care un guvern le trimite spre dezbatere parlamentare suporta modificari pe parcursul dezbaterilor.


Ma ingrozesc cand vad care este nivelul intelectual al exemplarelor: Johannis, Ciolos, Orban, Pruna, Macovei sau Preda. Pur si simplu nu vreau sa ma gandesc care este nivelul intelectul al celor care voteaza cu astia.

PS. Ma îngrozesc de cat de jos a ajuns nivelul sufletesc al unor oameni! Îl ascultam pe Petreanu cum înfiera PSD ca a adăugat la legea recursului compensatoriu, condițiile grele de detenție. Adică cum, sa eliberezi pe cineva doar pentru ca sunt 40 de grade în celula, ca celula are doar 6mp, ca celula e plina de igrasie, ca nu are lumina naturala. Asta e civilizatul și apărătorul statului de drept!

Posted on ianuarie 17, 2019, in informatii utile and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Florentin Drăgănescu

    Intrebati-i pe acesti asa-zisi „entelectuali” cate carti au citit in viata lor… si daca stiu sa citeasca un document!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: