De ce le plac tinerilor, filmele ?

 

Cu vreo luna in urma am avut o discutie cu un amic. El imi spunea ca nu se uita la filme, ca asta-i o „activitate” batraneasca. El, este tanar si este activ. Ca tinerii ar trebui sa se miste sa realizeze ceva, nu sa stea si sa priveasca filme online pe diferitesite-uri.
Si tot discutand, am realizat ca amicul meu nu intelegea, cum de atatia tineri petrec timpul lor liber, vizionand filme pe internet, filme online oferite gratis pe site-uri precum acesta: pefilme.net.

De ce le plac adolescentilor si tinerilor, filmele online?

Un alt amic, care asista la discutia noastra, era surprins ca si filmele de groaza sunt preferate de tineri. De ce le plac adolescentilor si tinerilor, filmele de groaza? Explicatia mea: acele anunturi tembele cu interzis minorilor, atrag cel mai mult!

Nu stiu cum a fost in adolescenta si tineretea voastra, dar generatia mea erau atrasa de asa ceva. Aveam prieteni care cumparau si citeau Playboy-ul, la scoala pe sub banca. De ce? Simplu: pentru ca era un lucru interzis. Vorba aceea: ” Fructul interzis este INTOTDEAUNA cel mai gustos”.

Ce nu se intelege e ca filmele, fie ca sunt de groaza, fie ca sunt pentru adulti, nu sunt doar pentru o anumita varsta. Un film poate sa aiba un public tinta, dar producatorii nu pot stii dinainte, cine o sa priveasca filmul.

Un film cu si despre adolescenti, s-ar putea sa aiba succes la persoanele ce sunt trecute de 40 ani, care isi vor aminti, datorita filmului, de adolescenta. La fel si cu un film de groaza. Nu cred ca va fi traumatizant. Nu, dimpotriva, daca vrea sa vizioneze un asemenea gen de filme, o va face. Nu o sa fie impiedicat, fiind un om matur.

Concluzia discutiei: filmele, indiferent de genul lor, continua sa fie preferate de tineri si adolescenti.

Posted on ianuarie 19, 2019, in internet and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: