Mizerabil pentru ca niste domni securisti in anul 2019

Mizerabil pentru ca niste domni securisti 2019

„Intamplator” intr-un ziar apartinand unei multinationale din Elvetia, a fost scris un articol despre adoptia copilului doamnei prim-ministru V. Dancila. O treaba mizerabila, mizerabila, de 3 ori mizerabila.

Nu faptul ca a aparut informatia intr-un ziar este marea mizerie, treaba este mizerabila pentru ca niste domni securisti, probabil platiti din banii nostri ai tuturor, se ocupa cu astfel de chestiuni intr-un an electoral, pentru ca nimeni, dar absolut nimeni care este sanatos la cap, nu crede ca un „genial” jurnalist de investigatii a facut aceasta descoperire dupa 26 ani.

Sa adopti un copil si sa-i oferi o viata decenta, este o chestiune mai mult decat onorabila, oricum mult, mult mai onorabila decat sa fii „doar soferul canadienilor” intr-un trafic international de copii.

Apropo, bai securistilor, daca tot dati dovada ca puteti afla cu acuratete informatii de acum 26 ani, poate gasiti si voi o poza actuala cu cei 3 copii din Sibiu, adoptati de o familie din Canada, caz in care „meditatorul” a fost „doar soferul canadienilor”, dupa cum el singur cu gura lui a facut aceasta afirmatie.

Posted on ianuarie 22, 2019, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Au vrut sa faca si ei o treaba , daaaaar , se vede ca nu prea le iese . A adopta un copil abondonat este ceva nobil .

    • Elvetienii alta treaba n -au ? Asta e stire sa – i intereseze pe ei ? De cate ori pe luna isi face unghiile stiu ? Niste ziaristi mizerabili .; pana si acest gest nobil e prezentat ca si cum ar fi ceva urat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: