Preturi ajustabile pentru artisti de marca

Nu-i asa ca ar fi dubios sa intri pe site-ul Contact-artisti.ro si sa fie afisate la vedere, ca la piata preturi artisti?

lino-golden-730x400 Este adevarat ca serviciile de divertisment se vand ca orice marfa, si la fel de adevarat este ca pretul variaza in functie de calitatea lor. Artistii de marca stiu intotdeauna sa faca spectacolele si evenimentele la care presteaza de neuitat. Diferenta dintre ei si debutanti sau amatori este cea dintre o rochie unicat si un produs ieftin de serie, care se rupe la prima spalare. Pentru un produs de calitate, chiar si oamenii cu posibilitati financiare mai reduse scot bani din buzunar sa aiba satisfactia ca au avut un lucru de pret. La fel este si in cazul artistilor.

Am auzit oameni simpli vorbind cu mandrie ca au participat la concertul Andrei, Deliei sau Innei si ca i-au vazut pe Bendeac sau pe Smiley.

Satisfactia creste si mai mult, in cazul fanilor. Cunosc fani care calatoresc mii de kilometri sa isi asculte si sa isi vada idolul. Stiu spectatori care s-au imprumutat numai sa participe la concertul cantaretului favorit.
Organizatorul nu poate miza pe intelegerea spectatorului, mai ales cand acesta plateste sa asculte muzica si trebuie sa aduca artisti de marca la eveniment ca toata lumea sa fie multumita. Pentru asta trebuie sa ia legatura de urgenta cu impresarii de pe site-ul Contact-artist.ro si sa negocieze preturie in functie de orele pentru care se face programarea, a locului unde se desfasoara evenimentul, a tipului de eveniment si a numarului de artisti.

O alta recomandare se refera la alegerea artistilor. Daca se merge pe nume mari ale muzicii romanesti, sa se mentina exigentele si in cazul prezentatorilor si actorilor.
Mai bine putin si foarte bun, decat un concert foarte lung lipsit de valoare!
Organizatorii de spectacole cu intrare stiu foarte bine ca in functie de valoarea artistilor invitati pot stabili si pretul biletului, tocmai de aceea, daca vor sa ramana cu un castig decent dupa toata alergatura, trebuie sa se zbata sa aduca solisti si actori de prim rang. Un spectacol este complet, atunci cand are in program muzica de calitate premium, dar si numere reusite de magie, glume foarte bune si bancuri.

Au fost situatii in care fani din Iasi au venit la Bucuresti sa o vada si sa o asculte pe Delia, adolescenti din Timisoara au venit in Bucuresti rezervandu-si camera la hotel sa participe la concertul Innei.
Nu toti dintre ei erau foarte bogati, dar dragostea fata de idolii lor este forte puternica.

Preturile artistilor mari sunt ajustabile fiindca organizatorii de spectacole decid numarul de ore si numarul artistilor de valoare implicati.
Vestea buna este ca orice om obisnuit are acces la acesti artisti printr-un simplu telefon sau completand formularul online pus la dispozitie pe site.
Acum o puteti avea pe Andra la majorat, le puteti face cadou femeilor din firma un concert cu Inna, Delia si Smiley de 8 Martie, aveti posibilitatea sa faceti atatea surprize celor dragi!

Artistii mari care pun suflet in toate piesele acelea pe care le interpreteaza merita tot aurul din lume!

Posted on ianuarie 27, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: