T. Toader: prea lent și fără vlagă se mișcă

Un procuror a fost trimis în judecată pentru că se credea Dumnezeu pe pământ… la fel ca mulți alții. Sunt și judecători de același tip… adică varză.
A călcat în picioare niște polițiști și, și-a bătut efectiv joc de ei. Dar, când calcă în picioare simpli cetățeni, nu se pune? Dar, când unii dintre judecători își bat joc de cei pe care îi au în față, nici atunci nu se pune?
Este grav că Noua Securitate a înviat și se crede procuror.
Da, dar și mai gravă este lipsa de acțiune a celor ce ar trebui să ne protejeze, aleșii noștri.
Tudorel a fost absolut penibil la U.E. în încercarea jalnică de a se justifica despre ce măsuri vrea să ia în țărișoară.
Olguța Vasilescu are perfectă dreptate: prea lent și fără vlagă se mișcă… luptăm cu scobitoarea cu dușmanul dotat cu arme nucleare.

Posted on ianuarie 26, 2019, in socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

  1. Noua infintata unitate de parchet condusa de procuroarea Florena Esther Sterschi , care ar trebui sa cerceteze magistratii, in realitate nu este cu nimic mai „prejos” decat celelalte unitatii de parchet si ieri am primit confirmarea scrisa ca aceasta unitate acopera in continuare abuzurile SRI-PARCHET!

  2. Probabil se va atinge în curând masa critică de nemulțumire față de noua securitate. Cred ce atunci se va putea produce declicul necesar pentru resetarea sistemului. Pentru că nu se va putea face în liniște și armonie. Dar este nevoie de o scânteie.

  3. Foarte corect,este jalnic cat de incet se misca intreaga majoritate parlamentara,de neinteles…

  4. Sunt polițiști,procurori și judecători care își bat joc de bieții oameni. Aplica legea bunului plac și tu,om de rând,nu poți face nimic . Orice ai face,răspunsul este același. Se apără și se acoperă unii pe alții că mafioții. Ce să facă bietul om ? Unii își acceptă soarta,alții încearcă și merg mai departe.

  5. Din păcate este un sistem ticălos și ticăloșit. Nu exista legea răspunderii magistratului,nu exista nici sancțiune. Fiecare aplica legea bunului plac. Polițiștii,au carte putina,dar la ceilalți trebuie sa avem pretenții. Din păcate,sunt mult prea ticăloși

  6. Florentin Drăgănescu

    Eu sint convins ca domnul Toader o sâ elimine abuzurile din justitie, este adevarat ca se cam teme de reactia strazii sicam ezita sa ia o decizie ferma. Magistratii corupti trebuie sa raspunda penal pentru raul facut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: