Casa cu generator electric de curent

Vreau sa va povestesc azi, despre o vizita! In urma cu ceva vreme, mai precis la sfarsitul saptamanii trecute am fost sa vizitez casa unor prieteni. O constructie veche, dar renovata de curand. Sa va spun ca prietenii mei, sunt o familie unita, foarte ambitioasa…dar si foarte primitoare…

Casa lor a apartinut-o bunicilor prietenei mele si dupa ce in urma cu ceva ani au plecat de pe aceasta lume, prietenii mei (sot si sotie, se intelege) s-au apucat de renovat…Bineinteles, ca pentru renovare aveau nevoie de bani si pentru asta au fost nevoiti sa plece o perioada afara, ca multe alte familii de romani.

Din ambitia acestei familii a iesit o casa frumoasa si primitoare. Inca de la primii pasi pe care i-am facut prin locuinta mi-am dat seama ca totul a fost facut cu gust, toate materialele folosite au fost de calitate, iar impartirea camerelor bine gandita…

Bucataria, in care am intrat la inceput, dispune de un spatiu foarte generos, cu o arcada ce se leaga de holul de la intrare…Culoarea aleasa pentru gresie si faianta, nu te agaseaza din punct de vedere vizual. Spatiul suficient de care dispune iti ofera conditii excelente pentru activitatea pe care o desfasori…

Mi-a placut si livingul, un loc unde se poate servi si masa atunci cand vin oaspetii, asa ca mine:) dar, si cele doua dormitoare al carui mobilier a foast ales cu gust.
Tavanele si peretii dormitoarelor erau de un alb stralucitor. Perdelele ferestrelor de culoare deschisa, pentru a permite razele soarelui sa patrunda si inveseleasca acest spatiu.
In final am vazut si baia, estrem de spatioasa si ea, care dispunea si de o cabina de dus.
Totul cu gust…de fapt intreaga locuinta, a fost renovata in circa trei ani, asta dand posibilitatea de a alege solutii potrivite pentru fiecare incapere…
Mai trebuie sa va spun ca intreaga instalatie electrica a fost refacita si, surpriza dsipun de doua generatoare benzina curent.
Acum legat de generatoarele de curent. Au luat in calcul desele caderi de tensiune ale retelei si pentru a duce o viata lipsita de griji un generator electric este alegerea perfecta. Pe site-ul generatoaredecurent.info sau https://www.facebook.com/generatoaredecurentelectric/ , puteti vedea diferite modele de: Diesel curent Generatoare.

Sa revin , la vizita, una peste alta, casa prietenilor mei arata super, renovarea a pornit de la o casa pe care multi nu ar fi dat doi bani, dar ei au reusit.

Posted on martie 21, 2019, in personale. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: