Avantajele mediului online

Avantajele mediului online

Acum, avem in online-ul romanesc tot felul de site-uri. Este de bun augur diversitatea lor! Romanii incep sa-si faca cumparaturile din mediul online. Se cumpara de toate. De la Pc-uri, televizoare, imbracaminte, incaltaminte pana la piese si gadgeturi auto… pentru exemplificare dati un click, aici:  Service electrica auto reparatii electromotoare
.
Multi isi pun intrebarea, care sunt de fapt avantajele mediului online?

Am sa incerc sa prezint cateva dintre ele, fara a avea pretentia ca sunt un expert in piata online. Este un punct de vedere, ca simplu utilizator si nimic mai mult!
1. In primul rand ar fi vorba despre comoditate…sa zicem ca imi doresc sa repar electromotorul autoturismul personal. Nu trebuie acum sa mai merg prin magazinele de piese auto sau sa caut informatia pe la prieteni, cunostinte, etc. Intru pe net, tastez ce caut si motorul de cautare ” cauta” un sevice. Pe prima pagina voi gasi multe oferte, de unde eu imi pot alege, comparand in acelasi timp cu ofertele celorlate site-uri. Simplu? Pai, nu!

2. Al doilea avantaj ar fi acela ca riscul este aproape de zero. Sa zicem ca o sa achizitionam o piesa pentru autoturism din targ. Avem vreo garantie ca acea piesa o vom putea schimba in cazul in care nu corespunde? Raspunsul este categoric, nu! Persoana care ti-a vandut-o, va fi de negasit!

3. Al treilea avantaj pe care eu il vad, ca si motiv pentru extinderea afacerilor din comert, in spatiul virtual este costul scazut pentru intretinerea unui site. Pentru un proprietar de site, costurile sunt mai mici deoarece veniturile pot creste datorita accesibilitati din foarte multe locatii. Deci, si cheltuielile pentru o afacere in online sunt cu mult mai mici decat in offine.

Asadar, esti in cautarea unor meseriasi care sa-ti repare elecromotorul autoturismului? Nimic mai simplu intra aici:  www.reparatii-electromotoare.ro sau pe https://www.facebook.com/reparatii.electromotoare.auto/, si ai rezolvat rapid problema.

Posted on martie 25, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: